STT Info on yhtä aikaa tiedotejakelu, mediatietokanta, uutishuone ja tiedotesivusto. STT Infon avulla tavoitat helposti ja kattavasti median, bloggaajat sekä omat kontaktisi ja sidosryhmäsi.

STT Info -tiedotejakelu

Kattava ja kohdennettu jakelu tiedotteellesi. Huolehdimme puolestasi mediatietokannan ylläpitämisestä ja sen ajantasaisuudesta. Valitse juuri oikeat kohderyhmät ja jakelukanavat.

Ajantasainen mediatietokanta

STT Infon mediakontaktit kattavat median (printti & verkko) sekä bloggaajien yhteystiedot. Jakelulistoilta löydät eri alojen toimittajat taloudesta lääketieteeseen. Päivitämme medialistoja jatkuvastiTallenna STT Infoon myös omat kontaktisi: näin kaikki yhteystiedot ovat yhdessä paikassa ja voit lähettää tiedotteen samalle kertaa kaikille haluamillesi tahoille. 

 

Jakelu suoraan uutismedioiden toimitusjärjestelmiin 

STT Info on ainoa Suomen markkinoilla oleva tiedotejakelupalvelu, joka tarjoaa tiedotteellesi kanavan suoraan kotimaisten uutismedioiden toimitusjärjestelmiin. Uutispalvelujakelu tarkoittaa, että STT Info välittää tiedotteesi STT:n kautta suoraan toimitusten toimitusjärjestelmiin (mm. seuraaviin medioihin HS, YLE, IS, IL, MTV3, Kauppalehti). 

 

Some-jakelu

STT Infon Twitter ja Facebook -tilien fiideissä julkaistut tiedotteet tavoittavat lukijat sosiaalisessa mediassa. STT Infon Twitter -tilillä on yli 9400 seuraajaa. Hyvät tiedotteet leviävät sosiaalisessa mediassa uutisten tavoin. 

 

Kansainväliset jakelut

STT on luotettu uutistoimisto, jolla on globaalisti kattavat mediakontaktit. Pohjoismainen tiedotejakelu tarkoittaa, että STT Info jakelee tiedotteesi suoraan pohjoismaisten uutistoimistojen (TT Nyhetsbyrån, Ritzau ja Norsk Telegrambyrå NTB) sekä muiden keskeisten pohjoismaisten medioiden toimitusjärjestelmiin. Yhteistyökumppanimme Business Wiren kautta tavoitamme muun kansainvälisen median (lue lisää: kansainvälinen tiedotejakelu).

 

Julkaisu STT Info -sivustolla

Www.sttinfo.fi -sivusto tarjoilee tiedotteet kaikkien sidosryhmien ja verkkokävijöiden luettavaksi. Uutisfiidimäinen sivusto on nopea ja hakukoneoptimoitu: Google indeksoi tiedotteen heti, kun se on julkaistu.  STT Infon julkaisijat löytyvät täältä.

STT Info -sivustolla on kuukausittain n. 100 000 lukijaa. Lue sivuston kävijämääristä täältäSTT Info -sivustolla on tuhansia tiedotetilaajia. Freelance-, erikois- ja aikakauslehtien toimittajat, analyytikot sekä muut mediamaailman ja liike-elämän toimijat saavat tiedotteet suoraan sähköpostiinsa. 


Uutishuone

Julkaise tiedotteesi STT Infon uutishuoneeseen ja upota uutishuone oman organisaatiosi verkkosivuille. Uutishuoneessa voit julkaista myös sosiaalisen median kanaviesi syötteet ja hallita median käyttöön tarkoitettuja kuvia, logoja, dokumentteja ja yhteystietoja. Lue lisää uutishuone -tuotesivulta

 

Tiedoteanalytiikka

Näet, miten tiedotteesi on otettu vastaan: minkä verran sitä on katseltu ja mistä sitä on tultu lukemaan. Lue blogista: 3 vinkkiä tiedoteanalytiikkaan.

Asiakaspalvelu & koulutukset

Me STT Viestintäpalveluissa tunnemme median toimintatavat. Konsultoimme ja sparraamme viestinnän haasteissa, autamme tiedotteen lähettämiseen liittyvissä kysymyksissä sekä järjestämme asiakkaillemme mediaviestinnän asiantuntijoidemme pitämiä koulutuksia. Koulutuskalenterin löydät täältä

Kiire? Kertatiedote heti, ilman sopimusta

Voit lähettää yksittäisen tiedotteen kertalähetyspalvelun kautta heti, ilman sopimusta.

Julkaisu samana päivänä, muutaman tunnin sisään (ma-pe, kun tiedote toimitettu klo 15:30 mennessä). 

LÄHETÄ TIEDOTE HETI

Huomaathan, että STT Info ja STT:n toimituksellinen puoli ovat kokonaan erotettu toisistaan. Tiedotteen välittäminen STT Infon kautta ei takaa sen uutisointia. Journalistiset valinnat tehdään täysin riippumattomasti.

 

 

Pekka Motto.jpg

Sain STT:ltä ammatillista näkemystä jakeluihin. Kohdentamalla tiedote tavoitti oikeat vastaanottajat. Jakelun lisäksi sain arvokkaita neuvoja myös ingressin muotoiluun.

STT oli ykkösvaihtoehto meille. Vahva brändi, asiantuntemus ja oma uutistoimitus tukivat päätöstä.

Pekka Möttö
Toimitusjohtaja, Tuup Oy 

LUE CASE TUUP