Tuomiokirkko_Jussi_Nukari__Lehtikuva-586102-edited

STT Info
Suomen kattavin tiedotejakelu

STT Infon avulla tiedotteesi tavoittavat helposti ja kattavasti median, bloggaajat sekä omat kontaktisi ja sidosryhmäsi. STT Info tarjoaa kattavan mediatietokannan, ainutlaatuisen toimitusjärjestelmäjakelun sekä helpon tavan viedä tiedotteet omille verkkosivuille. Tarjoamme kotimaisen, tekoälyä hyödyntävän ja luotettavan palvelun, joka auttaa viestinnän tavoitteiden saavuttamisessa.

heron-kuva

Näillä ominaisuuksilla luomme medianäkyvyydelle parhaat edellytykset

mediatietokanta
Aina ajantasainen mediatietokanta

Mediatietokantamme päivitetään viikottain, jotta sieltä löytyvät aina yrityksellenne relevantit kontaktit. Tietokanta sisältää kattavasti toimitukset, toimittajat sekä vaikuttavimmat bloggaajat. Voit tallentaa STT Infoon myös omat mediakontaktisi: näin kaikki yhteystiedot ovat yhdessä paikassa, ja voit lähettää tiedotteen samalla kertaa koko kohderyhmälle.

STT-Info-Analytiikka
Analytiikka kertoo, kuinka paljon tiedotetta luetaan

STT Infon analytiikasta näet, miten tiedotteesi on otettu vastaan. Työkalu näyttää sähköpostitilastot, tiedotteen katselukerrat sekä sen, mistä lukijat ovat tiedotteesi löytäneet. Voit täydentää palvelua automaattisella tiedotteen läpimenoseurannalla.

STT-Info
Lisää näkyvyyttä STT Info -sivustolta

www.sttinfo.fi julkaisee kaikki STT Infon kautta lähetetyt tiedotteet kaikkien luettavaksi. Sivustolla on kuukausittain noin 500 000 sivunkatselua, ja luetuimmat yksittäiset tiedotteet ovat parhaimmillaan keränneet 30 000 lukukertaa. STT Info -sivustolla on lisäksi tuhansia tiedotetilaajia. Freelance-, erikois- ja aikakauslehtien toimittajat, analyytikot sekä muut mediamaailman ja liike-elämän toimijat saavat tiedotteet suoraan sähköpostiinsa. 

STT Infon julkaisijat löytyvät täältä.

STT-Info-some
Hyödyt myös STT Infon some-jaoista

Kaikki STT Infossa julkaistut tiedotteet jaetaan myös STT Infon Twitter- ja Facebook-tilien fiideillä. STT Infon Twitter-tilillä on yli 14 000 seuraajaa. Hyvät tiedotteet leviävät sosiaalisessa mediassa uutisten tavoin. Voit halutessasi helposti julkaista tiedotteet myös omissa some-kanavissasi: Twitterissä, LinkedInissä ja Facebookissa.

STT-Info-vuosihinta
Kiinteä vuosihinta, tiedota niin usein kuin tarve vaatii

STT Infon tiedotejakelulla on kiinteä vuosihinta. Emme siis laskuta tiedote kerrallaan, vaan voit lähettää lehdistötiedotteita niin usein kuin haluat. Jos tiedotustarve on kertaluonteinen, onnistuu kauttamme myös yksittäisen tiedotteen lähetys ilman sopimusta. Meidän asiakkaaksemme on helppo tulla.

mediatietokanta STT-Info-Analytiikka STT-Info STT-Info-some STT-Info-vuosihinta

“Minulle on viestinnän ammattilaisena ensiarvoisen tärkeää, että käyttämäni työkalut toimivat saumattomasti ja saan niistä kaiken sen irti, mitä tarvitsemme asiakkaideni medianäkyvyyden saavuttamiseksi. Lisäksi arvostan hyvää asiakaspalvelua, ja STT:n kanssa asiointi on aina ystävällistä, ripeää, toimivaa ja tehokasta. Voin lämpimästi suositella STT Viestintäpalveluita sekä STT Infoa kaikille, jotka haluavat laadukkaan ja ammattimaisen työkalun. Vankasti kotimaan mediakentällä toimimisen lisäksi olemme tehneet asiakkaillemme myös kansainvälistä mediatiedotusta STT:n kumppanin BusinessWiren kautta, jonka tuloksena asiakkaamme uutinen noteerattiin muun muassa Yahoo Newsissa.”

Jutta Vetter
CEO, Vetter Communications

Lue lisää chevron-right

”STT Info -tiedotejakelu ja viestinnän journalistinen suunnittelutyökalu STT Luotsi ovat tärkeitä työkaluja OAJ:lle. STT:n suunnittelutietoa käytämme tapahtumien ja tilaisuuksien suunnitteluun ja ajoittamiseen, ikään kuin kalenterina. Se kertoo oivallisesti, miten kilpailtu viestinnällinen maasto on. Tarjonta on todella kovaa eikä meillä ole mitään varattua tilaa julkisuudessa. STT Info on isona apuna, kun tavoittelemme toimittajia ja toimituksia. Ja listat ovat huolella tehdyt”.

Heikki Sahlman
Viestintäpäällikkö, OAJ

Lue lisää chevron-right

Pörssitiedotepalvelu on helpoin mitä olen käyttänyt, se on superhelppo! Ja luotettava. Pörssitiedotteita tekevät ovat varmistelijoita, yhtiötiedotteiden on mentävä oikein. Tekstiviestivarmistus on tärkeä ominaisuus, kuten myös ajastetun tiedotteen esikatselu. Listautumisvaiheessa saimme STT Viestintäpalveluilta arvokasta käyttäjätukea.

Paula Savonen
Director, Communications
Kempower Oyj

Lue lisää chevron-right

STT Info oli toimiva jakeluportaali mediatiedotteellemme. Henkilötarina teki tiedotteesta median kannalta kiinnostavan. Onnibussin tarina yhdistettynä Fenniarailin tarinaan toimi hyvin ja rakensi journalistista kulmaa.

Lauri Helke
Toimitusjohtaja
Fenniarail Oy

Lue lisää chevron-right

Tiedottaminen STT Infon kautta on helpottanut työtäni. Minun ei tarvitse itse ylläpitää enää mitään medialistoja, järjestelmä on helppokäyttöinen ja palvelu pelaa luotettavasti kuten pitääkin. STT Infon avulla tavoitamme nyt sellaisia vastaanottajia, joista en ole aiemmin tiennyt tai voinut heitä muuten tavoittaa. Tiedotteemme ovat menneet läpi aivan uusissa kanavissa. Olen todella tyytyväinen.

Mikaela Jussila
Viestintäpäällikkö, Vaasan Sähkö

Lue lisää chevron-right

Lisäpalveluilla enemmän tavoittavuutta ja helpoutta

bx-message-square-add-1 bx-message-square-add (1) Uutishuone
bx-trending-up bx-trending-up (1) Pörssi-tiedottaminen
bx-globe (1) bx-globe-1 Kansainvälinen jakelu
bx-calendar-plus bx-calendar-plus (1) STT Luotsi
bx-group (1) bx-group (1) (1) Valmennukset
bx-pencil bx-pencil (1) Tiedotteen kirjoittaminen

STT Infon kautta saat jaettua tiedotteet yhdellä julkaisulla sekä medialle että omalle verkkosivullesi. Uutishuone upotetaan sivustolle huomaamattomasti, jolloin uutishuoneesta muodostuu kiinteä osa sivustoa. Uutishuone toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tiedoteportaalimme on Suomen luetuin.

Tutustu tarkemmin chevron
uutishuone

STT Infon avulla voit lähettää pörssitiedotteet helposti ja vaivattomasti samasta palvelusta kuin muutkin tiedotteet. Näyttävät lehdistötiedotteet ja viranomaisvaatimukset täyttävä pörssitiedotteiden jakelu löytyvät siis saman kirjautumisen takaa.

Tutustu tarkemmin chevron
porssitiedotteet

STT on uutistoimisto, jolla on globaalisti kattavat mediakontaktit. Yhteistyökumppanimme Business Wiren kautta tiedotteesi tavoittaa kaikki keskeiset kansainväliset mediat.

Pohjoismaisia kumppaneitamme ovat TT Nyhetsbyrån, Ritzau sekä Norsk Telegrambyrå NTB. STT Infon kautta tiedotteesi jaellaan suoraan em. pohjoismaisten uutistoimistojen ja muiden keskeisten medioiden toimitusjärjestelmiin.

Teemme yhteistyötä myös Baltian uutistoimisto BNS:n sekä uutistoimisto DPA:n omistaman News Aktuellin kautta. BNS:n välittämänä tiedotteet päätyvät Viron medialle ja News Aktuellin kautta Saksaan, Sveitsiin ja Itävaltaan.

Tutustu tarkemmin chevron
kansainvalinen-jakelu

Täydennä STT Info -tilaustasi ainutlaatuisella STT Luotsi -palvelulla. Sen avulla näet, mitkä tapahtumat tavoittelevat median huomiota milloinkin ja seuraat kilpailijoiden toimintaa. STT Luotsi auttaa viestinnän ammattilaista ymmärtämään, mikä herättää median huomion milloinkin. Samalla pääset lukemaan STT:n luotettavia uutisia.

Tutustu tarkemmin chevron
stt-luotsi

Mediavalmennuksissa saat ideoita siihen, miten yritys ja asiantuntija voi tehokkaasti rakentaa ajatusjohtajuutta, asiantuntijabrändiä ja kiinnostavaa medianäkyvyyttä. Valmennuksia pitävät aina median, viestinnän ja vaikuttamisen huippuasiantuntijat. Osallistu avoimeen valmennuspäivään tai tilaa yrityksellenne räätälöity kokonaisuus!

Tutustu tarkemmin chevron
valmennukset

Tuntuuko lehdistötiedottaminen vaikealta? Etkö tiedä, miten saisit asiasi kerrottua median kannalta kiinnostavasti? STT Sulka -palvelulla voit jättää tiedotteen kirjoittamisen tai editoinnin meidän huoleksemme. Editoinnin teemme yhden arkipäivän aikana (24 h sisällä) ja lehdistötiedote luonnistuu alusta loppuun kahdessa arkipäivässä (48 h sisällä). Voit tilata palvelun suoraan verkosta!

Tutustu tarkemmin chevron
sulka

Valitse tiedottamisen tarpeisiinne sopiva ratkaisu

Usein kysyttyä

Miten STT Info eroaa muista markkinoilla olevista palveluista?

Tarjoamme ainutlaatuisen jakelun suoraan median toimitusjärjestelmiin sekä Suomen laadukkaimman mediatietokannan.  Tietotoimiston osana tunnemme median eri tavalla kuin muut. Lisäksi olemme aidosti kotimainen toimija.

Miten palvelun sisäinen tekoäly toimii?

Tekoälyapuri auttaa sisältöjen luonnissa, ideoi otsikoita ja muokkaa tekstiä erilaisten valmiiden komentojen mukaisesti. Voit valita itsellesi sopivimman tavan käyttää tekoälyominaisuuksia: ehkä haluat generoida kuvalle alt-tekstin automaattisesti tai ehkä vain avainsanat. Valinta on sinun.

Olemme rakentaneet tekoälytoiminnallisuudet luotettavan kolmannen osapuolen rajapinnan varaan. Kehitämme tekoälyapuria jatkuvasti, jotta viestinnän ammattilainen voi tehdä työtään parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää tekoälystä täältä!

Vaatiiko tiedotteiden julkaisu omilla kotisivuilla ison sivustorempan?

Ei vaadi! Helpoimmat tavat integroida tiedotteet omille verkkosivuille ovat RSS-syöte ja iFrame-upotus. Täysin räätälöityä ratkaisua varten tarjoamme REST API JSON -syötteen, jonka päälle on mahdollista rakentaa halutunlainen verkkosivuratkaisu.

Onko tiedotteiden tilaaminen mahdollista?

STT Infossa jokaisella julkaisijalla on oma tilaajatietokantansa. Kuka tahansa organisaatiosta kiinnostunut voi tilata tiedotteet joko STT Info -portaalista tai omilta kotisivuilta, jonne on helppoa upottaa tilauslomake. Järjestelmässä on myös tuhansia ihmisiä, jotka tilaavat tiedotteita aiheen tai alueen perusteella.

Kuinka tietosuoja ja tietoturva on hoidettu?

Molemmat asiat ovat meille äärimmäisen tärkeitä. Käyttäjätunnukset ja -tiedot pysyvät turvassa mm. kaksivaiheisen tunnistautumisen avulla. Serverimme sijaitsevat turvallisessa private cloud -ympäristössä. Tietosuojan osalta mm. varmistamme, että kuka tahansa, joka saa palvelusta tiedotteita, pystyy estämään lähetykset tai räätälöimään vastaanottamaansa sisältöä.

Kysy lisää STT Info -tiedotejakelusta

Esittelemme mielellään palvelua tarkemmin ja kerromme, miten se täyttää juuri sinun tarpeesi mediaviestinnän osalta.

Täytä oheinen lomake, ja olemme sinuun yhteydessä pikaisesti.

Kerro myös, jos sinulla on kiinnostusta kuulla lisäpalveluistamme tai jos sinulla on erityisiä haasteita tai kysymyksiä mediaviestinnässä.

STT Info -sopimus taipuu aina tarpeidesi mukaisesti! Jos haluat meiltä räätälöidyn tarjouksen, täytä oheinen lomake ja saat meiltä tarjouksen pikavauhtia.

Kerro meille, kuinka paljon tiedotteita arviolta lähetätte vuodessa, jotta osaamme laskea alustavan hinnan vuosisopimukselle.

Kirjaa tarjouspyyntöön myös kiinnostuksestasi lisäpalveluihin