Tiedote on tärkeä osa organisaation ulkoista viestintää. Mutta pelkkä hyvä tiedote ei riitä, sillä sen on myös tavoitettava kohderyhmänsä. STT Info on tärkeä työkalu viestijän arjessa: sen avulla tiedotteesi tavoittavat helposti ja kattavasti median, bloggaajat sekä omat kontaktisi ja sidosryhmäsi. 

STT Info on samaan aikaan tiedotteiden jakelujärjestelmä, mediatietokanta, verkkosivuille upotettava uutishuone sekä laajasti eri organisaatioiden tiedotteet kokoava tiedotesivusto. STT Infon kautta pääset käsiksi myös muihin STT:n viestinnän palveluihin.

 

 

Miksi käyttää STT Infoa tiedotteiden lähettämiseen? 

 

Työkalumme kautta saat tiedotteesi oikeiden medioiden työpöydälle. Voit lähettää tiedotteen juuri niin kattavasti tai kohdennetusti kuin tarve vaatii. 

Aina ajantasainen mediatietokanta

Huolehdimme mediatietokannan jatkuvasta ylläpitämisestä. Tietokanta sisältää kattavasti eri mediat (printti ja verkko) sekä vaikuttavimmat bloggaajat. STT Infon päivittyviltä jakelulistoilta löydät eri alojen toimittajat taloudesta lääketieteeseen.

Voit tallentaa STT Infoon myös omat mediakontaktisi: näin kaikki yhteystiedot ovat yhdessä paikassa, ja voit lähettää tiedotteen samalle kertaa koko kohderyhmälle.

 

Jakelu suoraan uutismedioiden toimitusjärjestelmiin 

STT Info on Suomessa ainoa palvelu, jonka kautta voit lähettää lehdistötiedotteet suoraan tärkeimpien kotimaisten uutismedioiden toimitusjärjestelmiin (mm. HS, YLE, IS, IL, MTV3, Kauppalehti). Tällöin tiedotteesi ei kilpaile satojen muiden tiedotteiden kanssa toimittajien sähköpostissa, vaan päätyy suoraan toimittajan “työpöydälle”.

Uutispalvelujakelu on lisäpalvelu, joka on mahdollista valita sellaisen tiedotteen kohdalla, joissa on journalistisin perustein uutisarvoinen aihe. Lue lisää uutispalvelujakelusta tai ota yhteyttä kysy lisää!

 

Kiinteä vuosihinta, tiedota niin usein kuin tarve vaatii

STT Infon tiedotejakelulla on kiinteä vuosihinta. Emme siis laskuta tiedote kerrallaan, vaan voit lähettää lehdistötiedotteita niin usein kuin haluat. Jos tiedotustarve on kertaluonteinen, onnistuu kauttamme myös yksittäisen tiedotteen lähetys ilman sopimusta.

 

Analytiikka ja mediaosumien seuranta kertovat onnistumisesta

STT Infon analytiikasta näet, miten tiedotteesi on otettu vastaan. Työkalu näyttää tiedotteen katselukerrat sekä sen, mistä lukijat ovat tiedotteesi löytäneet. Lue, miten tiedoteanalytiikkaa kannattaa seurata ja hyödyntää.

STT Infoon on integroitu myös tiedoteseuranta, jonka avulla näet helposti, mitkä mediat ovat tarttuneet tiedotteeseesi.

 

Lisää näkyvyyttä STT Info -sivustolta 

www.sttinfo.fi julkaisee kaikki STT Infon kautta lähetetyt tiedotteet kaikkien luettavaksi. 

Sivustolla on kuukausittain 200 000–300 000 lukijaa, ja luetuimmat yksittäiset tiedotteet ovat parhaimmillaan keränneet 20 000 lukukertaa. STT Info -sivustolla on lisäksi tuhansia tiedotetilaajia. Freelance-, erikois- ja aikakauslehtien toimittajat, analyytikot sekä muut mediamaailman ja liike-elämän toimijat saavat tiedotteet suoraan sähköpostiinsa. 

STT Infon julkaisijat löytyvät täältä.

 

Maksuttomat koulutukset ja sparraava asiakaspalvelu

Me STT Viestintäpalveluissa tunnemme median toimintatavat. Konsultoimme ja sparraamme viestinnän haasteissa, autamme tiedotteen lähettämiseen liittyvissä kysymyksissä sekä järjestämme asiakkaillemme mediaviestinnän asiantuntijoidemme pitämiä koulutuksia

Koulutuksemme ovat asiakkaillemme maksuttomia, koska haluamme, että onnistut tiedottamisessa! Lue lisää koulutuksista ja katso koulutuskalenteri tästä.

Apua STT Infon käyttöön ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät tukisivultamme.

 

Hyödyt myös STT Infon some-jaoista

Kaikki STT Infossa julkaistut tiedotteet jaetaan myös STT Infon Twitter- ja Facebook-tilien fiideillä. STT Infon Twitter-tilillä on yli 11 000 seuraajaa ja Facebook-tililläkin yli 1000 Hyvät tiedotteet leviävät sosiaalisessa mediassa uutisten tavoin.

 

 

Lisäpalveluilla enemmän tavoittavuutta ja helppoutta

 

 

Tiedoteseuranta valaisee mediamenestystä

STT Infon Tiedoteseuranta poimii automaattisesti kaikki median kirjoitukset, jotka pohjautuvat organisaatiosi tiedotteeseen, ja esittää ne STT Infon käyttöliittymässä helposti selailtavassa muodossa. Voit myös ladata tiedot omalle koneellesi tarkastelua varten.

Tiedoteseuranta on kehitetty yhteistyössä Retriverin kanssa, ja se on kevennetty versio Retrieverin markkinoiden kattavimmasta mediaseurannasta.

 

Julkaise uutiset samalla kertaa omalla verkkosivustollasi

STT Infon kautta saat jaettua tiedotteet yhdellä julkaisulla sekä medialle että omalle verkkosivullesi. Uutishuone voidaan upottaa sivustolle erittäin helposti ja vähäisin kustannuksin. Lopputulos on huomaamaton, ja uutishuone on kiinteä osa sivustoasi. Pystyt muokkaamaan värejä ja fontteja hyvin joustavasti suoraan STT Infon käyttöliittymästä.

Voit myös käyttää rajapintaa saavuttaaksesi täysin räätälöidyn lopputuloksen omalle sivullesi.

 

✅ Pörssitiedottaminen samasta palvelusta

STT Infon avulla voit lähettää pörssitiedotteet helposti ja vaivattomasti. Keväästä 2019 lähtien palvelemme myös pörssiyhtiöitä IR-tiedotteiden välityksessä.

 

✅ Tiedotteen kirjoittaminen ja editointi puolestasi

Tuntuuko lehdistötiedottaminen vaikealta? Etkö tiedä, miten saisit asiasi kerrottua median kannalta kiinnostavasti? STT Sulka -palvelulla voit jättää tiedotteen kirjoittamisen meidän huoleksemme. Palvelun voit tilata myös suoraan verkosta!

 

Luotettava tiedotejakelu myös kansainväliselle medialle

STT on uutistoimisto, jolla on globaalisti kattavat mediakontaktit. Yhteistyökumppanimme Business Wiren kautta tiedotteesi tavoittaa kaikki keskeiset kansainväliset mediat.

Pohjoismaisia kumppaneitamme ovat TT Nyhetsbyrån, Ritzau sekä Norsk Telegrambyrå NTB. STT Infon kautta tiedotteesi jaellaan suoraan em. pohjoismaisten uutistoimistojen ja muiden keskeisten medioiden toimitusjärjestelmiin.

Teemme yhteistyötä myös Baltian uutistoimisto BNS:n sekä uutistoimisto DPA:n omistaman News Aktuellin kautta. BNS:n välittämänä tiedotteet päätyvät Viron medialle ja News Aktuellin kautta Saksaan, Sveitsiin ja Itävaltaan.

 

 

Kiire? Lähetä tiedote heti, ilman sopimusta

 

Voit myös lähettää yksittäisen tiedotteen kertalähetyspalvelun kautta heti, ilman sopimusta. 

Julkaisemme tiedotteen samana päivänä, muutaman tunnin sisällä (ma-pe, kun tiedote toimitettu klo 14.30 mennessä). Yksittäisen tiedotteen lähetyksen hinta on 400 € + alv.

LÄHETÄ TIEDOTE HETI

Huomaathan, että STT Info ja STT:n toimituksellinen puoli ovat kokonaan erotettu toisistaan. Tiedotteen välittäminen STT Infon kautta ei takaa sen uutisointia. Journalistiset valinnat tehdään täysin riippumattomasti.

 

 

Kaipaatko vinkkejä ulkoiseen viestintään ja tiedottamiseen?

Tiedote on parhaimmillaan tärkeä strategisen viestinnän väline. Kokenutkin viestintäammattilainen voi kuitenkin olla joskus eksyksissä tiedottamisen koukeroissa. Tietopankistamme löydät runsaasti vinkkejä ja apua tiedottamisen ja median kanssa toimimiseen.

 


"Tiedotteemme ovat menneet läpi aivan uusissa kanavissa"

Vaasan-sahko

"Tiedottaminen STT Infon kautta on helpottanut työtäni. Minun ei tarvitse itse ylläpitää enää mitään medialistoja, järjestelmä on helppokäyttöinen ja palvelu pelaa luotettavasti kuten pitääkin. STT Infon avulla tavoitamme nyt sellaisia vastaanottajia, joista en ole aiemmin tiennyt tai voinut heitä muuten tavoittaa. Tiedotteemme ovat menneet läpi aivan uusissa kanavissa. Olen todella tyytyväinen.”

Mikaela Jussila
Viestintäpäällikkö, Vaasan sähkö

LUE CASE VAASAN SÄHKÖ Kiinnostuitko STT Info -tiedotejakelusta?
Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää: