STT Info on yhtä aikaa tiedotejakelu, mediatietokanta, uutishuone ja tiedotesivusto. STT Infon avulla tavoitat helposti ja kattavasti median, bloggaajat sekä omat kontaktisi ja sidosryhmäsi.

STT Info -tiedotejakelu

Kattava ja kohdennettu jakelu tiedotteellesi. Huolehdimme puolestasi mediatietokannan ylläpitämisestä. Valitse juuri oikeat kohderyhmät ja jakelukanavat.

 

Ajantasainen mediatietokanta

STT Infon mediakontaktit kattavat median (printti & verkko) sekä bloggaajien yhteystiedot. Jakelulistoilta löydät eri alojen toimittajat taloudesta lääketieteeseen. Päivitämme medialistoja jatkuvastiTallenna STT Infoon myös omat kontaktisi: näin kaikki yhteystiedot ovat yhdessä paikassa ja voit lähettää tiedotteen samalle kertaa kaikille haluamillesi tahoille. 

 

Jakelu suoraan uutismedioiden toimitusjärjestelmiin 

STT Info on ainoa Suomen markkinoilla oleva tiedotejakelupalvelu, joka tarjoaa tiedotteellesi kanavan suoraan kotimaisten uutismedioiden toimitusjärjestelmiin. Uutispalvelujakelu tarkoittaa, että STT Info välittää tiedotteesi STT:n kautta suoraan toimitusten toimitusjärjestelmiin (mm. seuraaviin medioihin HS, YLE, IS, IL, MTV3, Kauppalehti). Lue lisää jakelukanavasta uutispalvelujakelu

KYSY PALVELUSTA JA HINNOISTA

 

Uutishuone

STT Infon kautta tiedotteet tulevat samalla kertaa julkaistuksi sekä medialle että omille verkkosivuillenne.  Julkaise tiedotteesi STT Infon uutishuoneeseen ja upota uutishuone oman organisaatiosi verkkosivuille. Lukijalle upotettu uutishuone näyttäytyy saumattomana osana omaa sivustoanne. Lue lisää jakelukanavasta uutishuone.   

Some-jakelut

STT Infon Twitter ja Facebook -tilien fiideissä julkaistut tiedotteet tavoittavat lukijat sosiaalisessa mediassa. STT Infon Twitter -tilillä on yli 9500 seuraajaa. Hyvät tiedotteet leviävät sosiaalisessa mediassa uutisten tavoin. 

 

Kansainvälinen tiedotejakelu

STT on luotettu uutistoimisto, jolla on globaalisti kattavat mediakontaktitYhteistyökumppanimme Business Wiren kautta tiedotteesi tavoittaa kaikki keskeiset kansainväliset mediat (lue lisää: kansainvälinen tiedotejakelu). Pohjoismaisella tasolla kumppaneitamme ovat TT Nyhetsbyrån, Ritzau sekä Norsk Telegrambyrå NTB. STT Infon kautta tiedotteesi jaellaan suoraan em. pohjoismaisten uutistoimistojen ja muiden keskeisten medioiden toimitusjärjestelmiin (lue lisää: pohjoismainen tiedotejakelu).

 

Julkaisu STT Info -sivustolla

Www.sttinfo.fi -sivusto tarjoilee tiedotteet kaikkien sidosryhmien ja verkkokävijöiden luettavaksi. Uutisfiidimäinen sivusto on nopea ja hakukoneoptimoitu: Google indeksoi tiedotteen heti, kun se on julkaistu.  STT Infon julkaisijat löytyvät täältä.

STT Info -sivustolla on kuukausittain n. 100 000 lukijaa. Lue sivuston kävijämääristä täältäSTT Info -sivustolla on lisäksi tuhansia tiedotetilaajia. Freelance-, erikois- ja aikakauslehtien toimittajat, analyytikot sekä muut mediamaailman ja liike-elämän toimijat saavat tiedotteet suoraan sähköpostiinsa. 

 

Tiedoteanalytiikka

Näet, miten tiedotteesi on otettu vastaan: minkä verran sitä on katseltu ja mistä sitä on tultu lukemaan. Lue blogista: 3 vinkkiä tiedoteanalytiikkaan.

Asiakaspalvelu & koulutukset

Me STT Viestintäpalveluissa tunnemme median toimintatavat. Konsultoimme ja sparraamme viestinnän haasteissa, autamme tiedotteen lähettämiseen liittyvissä kysymyksissä sekä järjestämme asiakkaillemme mediaviestinnän asiantuntijoidemme pitämiä koulutuksia. Koulutuskalenterin löydät täältä

 

 

Mihin kaikkeen hyvä tiedote tänä päivänä taipuu?

Lataa aiheesta artikkeli Tiedottamisen rooli strategisen viestinnän välineenä

Artikkeli: Tiedottamisen rooli strategisen viestinnän välineenä

 

Kiire? Kertatiedote heti, ilman sopimusta

Voit lähettää yksittäisen tiedotteen kertalähetyspalvelun kautta heti, ilman sopimusta.

Julkaisu samana päivänä, muutaman tunnin sisään (ma-pe, kun tiedote toimitettu klo 15:30 mennessä). 

LÄHETÄ TIEDOTE HETI

Huomaathan, että STT Info ja STT:n toimituksellinen puoli ovat kokonaan erotettu toisistaan. Tiedotteen välittäminen STT Infon kautta ei takaa sen uutisointia. Journalistiset valinnat tehdään täysin riippumattomasti.

 


STT Infon kautta jaeltu tiedote nosti halpataksit ykköspuheenaiheeksi

Pekka Motto.jpg

Sain STT:ltä ammatillista näkemystä jakeluihin. Kohdentamalla tiedote tavoitti oikeat vastaanottajat. Jakelun lisäksi sain arvokkaita neuvoja myös ingressin muotoiluun.

STT oli ykkösvaihtoehto meille. Vahva brändi, asiantuntemus ja oma uutistoimitus tukivat päätöstä.

Pekka Möttö
Toimitusjohtaja, Tuup Oy 

LUE CASE TUUP Kiinnostuitko STT Info -tiedotejakelusta?
Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää