STT Info on yhtä aikaa tiedotejakelu, mediatietokanta, uutishuone ja tiedotesivusto. STT Infon avulla tavoitat helposti ja kattavasti median, bloggaajat sekä omat kontaktisi ja sidosryhmäsi.

STT Info -tiedotejakelu

Kattava ja kohdennettu jakelu tiedotteellesi. Huolehdimme puolestasi mediatietokannan ylläpitämisestä. Valitse juuri oikeat kohderyhmät ja jakelukanavat.

Ajantasainen mediatietokanta

STT Infon mediakontaktit kattavat median (printti & verkko) sekä bloggaajien yhteystiedot. Jakelulistoilta löydät eri alojen toimittajat taloudesta lääketieteeseen. Päivitämme medialistoja jatkuvasti. Tallenna STT Infoon myös omat kontaktisi: näin kaikki yhteystiedot ovat yhdessä paikassa ja voit lähettää tiedotteen samalle kertaa kaikille haluamillesi tahoille. 

 

Jakelu suoraan uutismedioiden toimitusjärjestelmiin 

STT Info on ainoa Suomen markkinoilla oleva tiedotejakelupalvelu, joka tarjoaa tiedotteellesi kanavan suoraan kotimaisten uutismedioiden toimitusjärjestelmiin. Uutispalvelujakelu tarkoittaa, että STT Info välittää tiedotteesi STT:n kautta suoraan toimitusten toimitusjärjestelmiin (mm. seuraaviin medioihin HS, YLE, IS, IL, MTV3, Kauppalehti). Lue lisää: uutispalvelujakelu

KYSY PALVELUSTA JA HINNOISTA

 

Uutishuone

STT Infon kautta tiedotteet tulevat samalla kertaa julkaistuksi sekä medialle että omille verkkosivuillenne.  Julkaise tiedotteesi STT Infon uutishuoneeseen ja upota uutishuone oman organisaatiosi verkkosivuille. Lukijalle upotettu uutishuone näyttäytyy saumattomana osana omaa sivustoanne. Lue lisää: uutishuone.   

 

Kansainvälinen tiedotejakelu

STT on luotettu uutistoimisto, jolla on globaalisti kattavat mediakontaktit. Yhteistyökumppanimme Business Wiren kautta tiedotteesi tavoittaa kaikki keskeiset kansainväliset mediat (lue lisää: kansainvälinen tiedotejakelu). Pohjoismaisella tasolla kumppaneitamme ovat TT Nyhetsbyrån, Ritzau sekä Norsk Telegrambyrå NTB. STT Infon kautta tiedotteesi jaellaan suoraan em. pohjoismaisten uutistoimistojen ja muiden keskeisten medioiden toimitusjärjestelmiin (lue lisää: pohjoismainen tiedotejakelu). Teemme yhteistyötä myös Baltian uutistoimisto BNS:n sekä uutistoimisto DPA:n omistaman News Aktuellin kautta. BNS:n välittämänä tiedotteet päätyvät Viron medialle ja News Aktuellin kautta Saksaan, Sveitsiin ja Itävaltaan.

 

Some-jakelut

STT Infon Twitter ja Facebook -tilien fiideissä julkaistut tiedotteet tavoittavat lukijat sosiaalisessa mediassa. STT Infon Twitter -tilillä on yli 9700 seuraajaa. Hyvät tiedotteet leviävät sosiaalisessa mediassa uutisten tavoin. 

 

Julkaisu STT Info -sivustolla

Www.sttinfo.fi -sivusto tarjoilee tiedotteet kaikkien sidosryhmien ja verkkokävijöiden luettavaksi. Uutisfiidimäinen sivusto on nopea ja hakukoneoptimoitu: Google indeksoi tiedotteen heti, kun se on julkaistu.  STT Infon julkaisijat löytyvät täältä.

STT Info -sivustolla on kuukausittain n. 100 000 lukijaa. Lue kävijämääristä täältäSTT Info -sivustolla on lisäksi tuhansia tiedotetilaajia. Freelance-, erikois- ja aikakauslehtien toimittajat, analyytikot sekä muut mediamaailman ja liike-elämän toimijat saavat tiedotteet suoraan sähköpostiinsa. 

 

Tiedoteanalytiikka

Näet, miten tiedotteesi on otettu vastaan: minkä verran sitä on katseltu ja mistä sitä on tultu lukemaan. Lue blogista: 3 vinkkiä tiedoteanalytiikkaan.

Asiakaspalvelu & koulutukset

Me STT Viestintäpalveluissa tunnemme median toimintatavat. Konsultoimme ja sparraamme viestinnän haasteissa, autamme tiedotteen lähettämiseen liittyvissä kysymyksissä sekä järjestämme asiakkaillemme mediaviestinnän asiantuntijoidemme pitämiä koulutuksia. Katso koulutuskalenterimme. 

STT Infon käyttöön ja usein kysyttyihin kysymyksiin löydät vastaukset käyttäjätuki-sivultamme:

STT INFO TUKI & FAQ 

 

Pörssitiedottaminen

STT Infon avulla voit lähettää pörssitiedotteet helposti ja vaivattomasti. Keväästä 2019 lähtien palvelemme pörssiyhtiöitä IR-tiedotteiden välityksessä.

LUE LISÄÄ STT INFO PÖRSSITIEDOTTAMISESTA

Tiedotteen kirjoittaminen & editointi puolestasi

Tarvitsetko apua lehdistötiedotteiden kiinnostavuuden kasvattamiseen? STT Sulka -palvelu on laadukasta tiedotteen kirjoittamista puolestasi. Me tuotamme kiinnostavan tekstin tavoitteittesi mukaan, annamme suosituksia oikeasta näkökulmasta ja neuvoja tiedotteen ajoittamisesta. 

 LUE LISÄÄ STT SULKA -PALVELUSTA

 

Kiire? Kertatiedote heti, ilman sopimusta

Voit lähettää yksittäisen tiedotteen kertalähetyspalvelun kautta heti, ilman sopimusta.

Julkaisu samana päivänä, muutaman tunnin sisään (ma-pe, kun tiedote toimitettu klo 15:30 mennessä). 

LÄHETÄ TIEDOTE HETI

Huomaathan, että STT Info ja STT:n toimituksellinen puoli ovat kokonaan erotettu toisistaan. Tiedotteen välittäminen STT Infon kautta ei takaa sen uutisointia. Journalistiset valinnat tehdään täysin riippumattomasti.

 

Miten hyödyntää tiedotetta viestinnän strategisten tavoitteiden saavuttamisessa?

Parhaimmillaan moderni tiedottaminen palvelee useampia kanavia ja sidosryhmiä sekä aikaansaa näkyvyyttä journalistisessa mediassa, sosiaalisessa mediassa sekä hakukoneissa. Lataa aiheesta artikkeli Tiedottamisen rooli strategisen viestinnän välineenä ja tiedät, miten hyödynnät tiedotetta viestinnän strategisten tavoitteiden saavuttamisessa.

LATAA ARTIKKELI: TIEDOTTAMISEN ROOLI STRATEGISEN VIESTINNÄN VÄLINEENÄ

 

 


STT Infon avulla Vaasan Sähkön tiedotteet tavoittavat uusia vastaanottajia ja tiedotteet ovat menneet läpi uusissa kanavissa.

Vaasan-sahko

"Tiedottaminen STT Infon kautta on helpottanut työtäni. Minun ei tarvitse itse ylläpitää enää mitään medialistoja, järjestelmä on helppokäyttöinen ja palvelu pelaa luotettavasti kuten pitääkin. STT Infon avulla tavoitamme nyt sellaisia vastaanottajia, joista en ole aiemmin tiennyt tai voinut heitä muuten tavoittaa. Tiedotteemme ovat menneet läpi aivan uusissa kanavissa. Olen todella tyytyväinen.”

Mikaela Jussila
Viestintäpäällikkö, Vaasan sähkö

LUE CASE VAASAN SÄHKÖ Kiinnostuitko STT Info -tiedotejakelusta?
Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää