Varmista brändisi ansaitsema näkyvyys kattavilla mediaviestinnän työkaluilla.

Miksi valita STT Viestintäpalvelut

icon-valineet

Kaikki medianäkyvyyden työvälineet saman katon alta

Teksti, kuva, ajoitus, jakelu ja opastus – saat kaiken viestinnän tarpeisiisi meiltä.

icon-tiedotejakelu

Kattava tiedotejakelu

Jakelupalvelumme mahdollistavat brändillesi sen ansaitseman medianäkyvyyden – Suomessa sekä kansainvälisesti. Aina ajantasainen mediatietokanta maksimoi näkyvyyden ja tekee viestinnästä helppoa.

icon-asiantuntija

Luotettava ja asiantunteva

Toimintamme ytimessä ovat koko STT-konserniin kohdistuvat luotettavuuden ja nopeuden odotukset. Toimimme median keskiössä – ja asiantuntijoiltamme saat sisäpiirin vinkkejä medianäkyvyyden parantamiseen monipuolisesti.

“Minulle on viestinnän ammattilaisena ensiarvoisen tärkeää, että käyttämäni työkalut toimivat saumattomasti ja saan niistä kaiken sen irti, mitä tarvitsemme asiakkaideni medianäkyvyyden saavuttamiseksi. Lisäksi arvostan hyvää asiakaspalvelua, ja STT:n kanssa asiointi on aina ystävällistä, ripeää, toimivaa ja tehokasta. Voin lämpimästi suositella STT Viestintäpalveluita sekä STT Infoa kaikille, jotka haluavat laadukkaan ja ammattimaisen työkalun. Vankasti kotimaan mediakentällä toimimisen lisäksi olemme tehneet asiakkaillemme myös kansainvälistä mediatiedotusta STT:n kumppanin BusinessWiren kautta, jonka tuloksena asiakkaamme uutinen noteerattiin muun muassa Yahoo Newsissa.”

Jutta Vetter
CEO

”STT Info -tiedotejakelu ja viestinnän journalistinen suunnittelutyökalu STT Luotsi ovat tärkeitä työkaluja OAJ:lle. STT:n suunnittelutietoa käytämme tapahtumien ja tilaisuuksien suunnitteluun ja ajoittamiseen, ikään kuin kalenterina. Se kertoo oivallisesti, miten kilpailtu viestinnällinen maasto on. Tarjonta on todella kovaa eikä meillä ole mitään varattua tilaa julkisuudessa. STT Info on isona apuna, kun tavoittelemme toimittajia ja toimituksia. Ja listat ovat huolella tehdyt”.

Heikki Sahlman
viestintäpäällikkö

Tässä muutamia esimerkkejä asiakkaistamme

imageVM-logo
images-abc-logo
images-ryhma-logo
imagesokos-hotels-logo
imagekreate-logo
imageoaj-logo-vaaka-rgb
imagevetter logo
imageVaasan-sahko
imageespoon-kaupunki
imagevisittampereofficial
imageBusiness-Tampere
imagekotipizza-group
TUTUSTU ASIAKASTARINOIHIMME

Haluatko keskustella palveluistamme lisää?

Jätä tietosi alle, niin palaamme asiaan pikimmiten!