Tiedotteen jakelu kansainväliselle medialle tuottaa tulosta, jos aihe vain kantaa. Uudet innovaatiot, luovat ratkaisut ja merkittävät yrityskaupat voivat saada miljoonayleisön globaalin tiedotejakelun avulla. Tämä kasvattaa organisaation mainetta ja avaa uusia mahdollisuuksia.

STT Viestintäpalvelut tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja kansainväliseen jakeluun erinomaisen kumppaniverkoston avulla. Teemme yhteistyötä vain maailman parhaiden toimijoiden kanssa. Verkostomme kattaa kymmeniä tuhansia viestimiä, ja asiantuntijamme auttavat löytämään oikean palvelupaketin. Tiedottaminen on asiakkaallemme huoletonta – hoidamme jakelun puolestasi ja raportoimme verkkonäkyvyyden tuloksista.

 

Globaali tiedotejakelu

Koko maailman kattava tiedotejakelu palvelee kaikkia organisaatioita, jotka haluavat uutisensa kansainvälisen median silmien eteen – oli kyseessä sitten New York, Nairobi tai Nanjing.

Globaalissa jakelussa yhteistyökumppanimme on Business Wire, joka on ehdottamasti maailman johtava toimija kansainvälisen tiedotejakelun saralla. Sen jakeluverkosto kattaa yli 100 000 tiedotusvälinettä yli 160 maassa.

Business Wire tarjoaa kattavan wire-verkoston, josta meidän asiantuntijamme suosittelee parhaita mahdollisia jakeluita asiakkaan tarpeisiin. Listoja löytyy maantieteellisten alueiden ja toimialojen mukaan. Voit tarkastella niitä täältä.

Tiedote käännetään tyypillisesti useille maailmankielille, kuten espanjaksi ja kiinaksi, mikä kasvattaa näkyvyyttä entisestään.

Lue täältä, miten Vetter Communications käyttää globaalia tiedotejakeluamme menestyksekkäästi

Kaikki Business Wiren kautta jaellut kansainväliset tiedotteet lähetetään tuhansille toimittajille sähköpostitse. Mukana on myös portaali- ja somejakelu. Kattava analytiikka kertoo, millaisen yleisön tiedote on saanut.

Kansainvälistä tiedotetta lähettäessäsi asioit STT Viestintäpalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Suunnittelemme kanssasi tiedotteellesi tavoitteidesi mukaisen jakelun. Tämän jälkeen me huolehdimme kaikesta: jakelusta analytiikan tulkitsemiseen tulevaisuuden varalle.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta globaalista jakelusta nyt!

 

Tähtäin Pohjoismaihin

Monelle suomalaiselle toimijalle naapurimaat ja varsinkin Pohjoismaat ovat keskeinen viestinnän kohde. STT Viestintäpalvelut on sielultaan pohjoismainen, koska teemme tiivistä yhteistyötä Ruotsin, Norjan ja Tanskan uutistoimistojen kanssa. Uutistoimistot ovat omien maidensa luotetuimpia tiedotteiden välittäjiä.

Näin ollen voimme tarjota laajaa tai hyvinkin kohdennettua tiedotejakelua Pohjoismaihin. Tämä jakelu on tarjolla kertatiedotteille tai sen voi avata sopimusasiakkaillemme jatkuvaa käyttöä varten.

Asiakkaan kannalta parhaita ominaisuuksia ovat wire-jakelu, paikallinen asiantuntemus sekä omatoiminen käyttö. Wire-jakelu tarkoittaa poikkeuksellista toimitusnäkyvyyttä, kun tiedotteet syötetään suoraan median työpöydille.

Haluatko jaella tiedotteesi ruotsalaisille ympäristöä ja kestävää kehitystä seuraaville toimituksille? Ei ongelmaa, löydämme sinulle juuri nämä toimitukset jakelua varten. Entäs tanskalainen talousmedia? Löytyy! Ilmaise toiveesi jakelusta, ja me toteutamme sen.

Pohjoismaista jakelua voit hyödyntää juuri niin paljon kuin tarvitset ja halutessasi omatoimisesti suoraan STT Infon käyttöliittymästä.

Tavoita Pohjoismaat nyt – ota yhteyttä meihin!

 

Euroopan-laajuinen jakelu

Asiakkaillamme on usein tarve kertoa asioistaan Euroopan-laajuisesti. Tähän olemme kehittäneet helpon ratkaisun: maakohtaiset sähköpostien jakelulistat, jotka avaamme lisäpalveluna asiakkaillemme suoraan STT Infon käyttöliittymään. Valmiit listat 32 maahan tekevät jakelusta hyvin suoraviivaista.

Tämä lisäpalvelu on tarjolla vain sopimusasiakkaillemme. Lue lisää STT Info -kokonaisuudesta täältä!

Sähköpostilistojen lisäksi tarjoamme erityispalvelua saksankieliseen Eurooppaan Saksan uutistoimisto dpa:n news aktuell -palvelun kautta. Saat käyttöösi tehokkaan mediajakelun sekä julkaisun suositussa Presseportal.de-portaalissa.