Median silmään -valmennus

Seuraava avoin kurssi 15.10.2021 kello 9-16, ilmoittaudu täyttämällä lomake! 

Räätälöidyt kurssit aikataulutetaan toiveittesi mukaan.

TILAA RÄÄTÄLÖITY VALMENNUS TÄSTÄ!

Tämän valmennuksen jälkeen osaat ajatella kuin media! Median silmään -mediavalmennus antaa organisaation keskeisille toimijoille tarvittavat tiedot, jotta organisaatio pärjäisi median silmässä päätyi se sinne omasta tahdostaan tai täysin yllättäen.

Kurssi etenee kouluttajien alustusten, keskustelujen ja harjoitusten kautta. Räätälöidyllä kurssilla kaikki osallistujat tekevät videoituja haastatteluharjoituksia, josta saavat palautteen ja kehittämisehdotukset kouluttajalta. 

SISÄLTÖ

  • Näin rakennat onnistumisen mediassa - teoriaa sekä konkreettisia esimerkkejä
  • Hyvä haastattelutekniikka
  • Haastateltavan oikeudet ja velvollisuudet
  • Asiantuntija uutisissa, miten voin valmistautua paineisessa tilanteessa?
  • Erilaiset mediat, erilaiset vaatimukset
  • Hyvä vastaustekniikka  - haastattelusimulaatioita, jotka ryhmä analysoi yhdessä 
  • Esiinny eduksesi - Yrityksen edustaja brändinä julkisuudessa
  • Vinkit etähaastatteluun
  • Näin energisoit yleisösi ja jätät myönteisen jäljen 

 

KENELLE?

Valmennus sopii kaikille, jotka työssään tarvitsevat tietoa median kanssa toimimisesta tai ovat satunnaisesti tai usein asiantuntijana niin mediassa kuin yleisöjen edessä.

KESTO

Puoli päivää (3,5 t) tai koko päivä (6,5 t).

Pidämme myös yleisiä valmennuspäiviä, joihin voi osallistua vaikka yksittäinen asiantuntija. Näissä valmennuksissa käsitellään samoja teemoja kuin räätälöidyssä koulutuksessa, mutta käytännön harjoituksia pääsee tekemään vähemmän ja sisältö on kaikille yhteinen. Päivä antaa runsaasti tietoa ja oivalluksia median kanssa toimimiseen.  

 

HINTA

Avoimen kurssin hinta on yhdeltä osallistujalta 395€ + alv. Jos organisaatiostasi on useampi osallistuja, kysy ryhmäalennusta.

Räätälöidyn valmennuksen hinta - kysy tarjousta!

Seuraava avoin kurssi 15.10.2021 klo 9-16, ilmoittaudu täyttämällä lomake:

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle.

VALMENTAJAT 

Unna Lehtipuu on Valmennusyhtiö Framillan perustaja, toimittaja, kokenut yritysjohdon ja asiantuntijoiden viestintävalmentaja ja kahdeksankertainen tietokirjailija.

Teoksissaan hän on keskittynyt sparraamaan viestintätaitoja ja avaamaan talouden ja sijoittamisen kysymyksiä isoille yleisöille. Lehtipuu on myös valmentanut ja tuomaroinut kasvuyrityksiä sijoittaja-pitchauksissa.

Olli Vesala on STT Viestintäpalveluiden kehityspäällikkö ja tiimin vetäjä. Ennen siirtymistään nykyiseen työhönsä hän on tehnyt toimittajan töitä yli kymmenen vuotta muun muassa STT:llä ja Ylellä eri rooleissa.

Vesala työskentelee STT Viestintäpalveluissa satojen asiakasorganisaatioiden kanssa, jotka tavoittelevat medianäkyvyyttä. Hän lähestyy mediaviestinnän kysymyksiä käytännönläheisestä näkökulmasta.

 

Ilmoittaudu avoimeen valmennukseen sivun ilmoittautumislomakkeen kautta.

Tai tilaa räätälöity valmennus täyttämällä yhteydenottolomake, jolloin palaamme asiaan pikimmiten! ⬇️

valmentajat-median-silmaan

 

Ota yhteyttä räätälöityyn valmennukseen liittyen: