Sininen Lehtikuva

STT Luotsi
Kaikki mitä sinun pitää tietää mediapäivästä

Media on kuin musta laatikko - viestintää menee sisälle ja uutisia tulee ulos. Mitä jos voisit nähdä, miten prosessi etenee?

STT Luotsin avulla näet valikoiman aiheita, joista media poimii omansa. Lisäksi saat tiedon, mihin aiheisiin STT aikoo tarttua ja mikä lopulta päätyy uutiseksi. Pääset siis median sisäpiiriin!

STT Luotsi sisältää journalistisin perustein valikoituja tapahtumia kuten lehdistötilaisuuksia sekä STT:n uutisia, jotka kuuluvat vuodesta toiseen Suomen luotetuimpien joukkoon.

STT Luotsi kuva

Näitä ominaisuuksia STT Luotsi tarjoaa viestinnän ammattilaiselle

STT Luotsi kuvakaappaus
Reaaliaikainen tapahtumatieto

STT Luotsin sisältö päivittyy 24/7/365 reaaliajassa. Se on samaa tietoa, jota sekä STT että STT:n media-asiakkaat käyttävät omassa uutissuunnittelussaan. STT:n uutissuunnittelijat kartoittavat säännöllisesti tärkeimpien ja kiinnostavimpien organisaatioiden, kuten ajatuspajojen, messujärjestäjien, pörssiyhtiöiden ja Euroopan ja Yhdysvaltain keskuspankkien uusimmat tapahtumat. Tapahtumakalenteria täydennetään myös lehdistötiedotteiden, pörssitiedotteiden ja mediakutsujen avulla.

STT Luotsi kuvakaappaus
Seuraat omien tapahtumiesi kehitystä

Kun käytät tiedotejakelu STT Infoa ja sen uniikkia uutispalvelujakelua, näet omat tiedotteesi STT Luotsissa heti jakelun jälkeen. Seuraavaksi näet oman tapahtumasi STT Luotsissa, ja myöhemmin tiedon, onko STT uutisoimassa aiheesta vai ei. Ympyrän täydentää se, kun näet aiheesta mahdollisesti kirjoitetun uutisen putkahtavan uutissyötteeseen.

STT Luotsi kuvakaappaus
Luotettavia uutisia jopa vuosien päähän

STT uutisoi kattavasti valtakunnallisista aiheista ilman huttua ja katvealueita. STT Luotsi -tilaukseen kuuluvat uutiset, joiden avulla saat tietoosi kaiken keskeisen kustakin uutispäivästä. Tarvittaessa saat pääsyn myös STT:n uutisarkistoon, joka ulottuu 1990-luvun alkuun asti. STT:n uutispalvelun tärkeimpiä arvoja ovat nopeus ja luotettavuus, joten voit luottaa siihen, että tieto saavuttaa sinut ripeästi ja pitää paikkansa.

STT Luotsi kuvakaappaus
Palvelu skaalautuu tarpeen mukaan

STT Luotsin sisältö ja uutissyöte räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Jos tarvitset vain vähän käyttäjiä ja uutisia, luomme sinulle sopivan mini-paketin. Isommat organisaatiot saavat halutessaan rajattomasti käyttäjätunnuksia ja pääsyn kaikkeen STT Luotsin sisältöön.

STT Luotsi kuvakaappaus STT Luotsi kuvakaappaus STT Luotsi kuvakaappaus STT Luotsi kuvakaappaus

”STT Info -tiedotejakelu ja viestinnän journalistinen suunnittelutyökalu STT Luotsi ovat tärkeitä työkaluja OAJ:lle. STT:n suunnittelutietoa käytämme tapahtumien ja tilaisuuksien suunnitteluun ja ajoittamiseen, ikään kuin kalenterina. Se kertoo oivallisesti, miten kilpailtu viestinnällinen maasto on. Tarjonta on todella kovaa eikä meillä ole mitään varattua tilaa julkisuudessa. STT Info on isona apuna, kun tavoittelemme toimittajia ja toimituksia. Ja listat ovat huolella tehdyt”.

Heikki Sahlman
Viestintäpäällikkö, OAJ

Lue lisää chevron-right

Valitse sinun organisaatiosi tarpeisiin sopiva ratkaisu

Usein kysyttyä

Miten viestinnän ammattilainen voi käyttää STT Luotsia?

STT Luotsin avulla voit tarkastella, milloin olisi hyvä hetki tulla omalla viestillä julkisuuteen. Mistään muualta et näe median ruuhkatilannetta yhtä hyvin. Voit myös seurata, mitä kilpailijat tekevät tai löytyykö tulevilta viikoilta tapahtumia, joissa organisaatiosi kannattaisi olla läsnä tai joihin teidän tulisi reagoida.

Kuka syöttää tapahtumia STT Luotsiin?

STT:n suunnittelutiimi valitsee käsin jokaisen palveluun vietävän tapahtuman. He painottavat esimerkiksi seminaarien uutisarvoa ja valitsevat vain sellaiset, jotka voivat kiinnostaa mediaa. Näin ollen sisältö on journalistisesti kuratoitua. Jos haluat oman tapahtumasi STT Luotsiin, muista jaella kutsu STT:n suunnitteleville toimittajille.

Miksi lukisin STT:n uutisia?

STT tuottaa uutisia valtakunnallisesta näkökulmasta ja tavoite on käsitellä joka päivä kaikki keskeiset aiheet. Emme tee viihdettä tai hömppää, ja painotamme asiakeskeisyyttä ja nopeutta. Katsomme että viestinnän ennakointi ja reaaliaikainen uutisseuranta kuuluvat kiinteästi yhteen, ja siksi molemmat kuuluvat STT Luotsi -pakettiin. Suomalaisen uutismedian keskeiset toimijat ovat STT:n asiakkaita, siksi STT onkin koko Suomen media.

Miten STT Luotsi -palvelua käytetään

STT Luotsi toimii STT:n Mediapankki-ympäristössä, joka on mobiiliystävällinen verkkopalvelu. Lisäksi jos käytät tiedotejakelu STT Infoa, näet uutiset ja tapahtumat suoraan myös STT Infon sisällä.

Kysy lisää tai aloita ilmainen testijakso!

Aloita STT Luotsin testaus saman tien! Tämän lomakkeen avulla voit tilata juuri sinun organisaatiollesi sopivan tilin kahden viikon ilmaiseen testiin.

Testijakson tilaaminen ei sitouta sinua mihinkään.

Kun olet täyttänyt lomakkeen, STT Viestintäpalveluiden asiakaspalvelu avaa tilin ja lähettää sinulle käyttäjätunnukset sekä ohjeistaa palvelun käytön aloittamisessa.

Jos sinulla on vielä kysyttävää palvelusta ennen testijakson aloitusta, voit ottaa yhteyttä meihin.