Tilauskuvaus pikatahtia vai laaja valikoima kuvituskuvia? Meiltä saat kuvapalveluita kaikkiin tarpeisiisi!

 

Kaksi miestä keskustelee toimistolla


Kuvituskuvat

Lehtikuvan kuvakaupasta löydät kuvituskuvat mm. verkkosivulle, blogiin, tiedotteeseen, sosiaalisen median kanaviin, presentaatioihin ja uutiskirjeeseen. Luontevat kotimaiset kuvituskuvat eroavat kansainvälisten kuvapankkien kiiltokuvista!

LUE LISÄÄ

Kuvaaja ottaa valokuvaa urheilijasta


Tilauskuvaukset

Kun tarvitset kuvaajaa esimerkiksi henkilökuvauksiin, yrityskuvauksiin tai tapahtumakuvauksiin, Lehtikuvan ammattilaiset ovat käytössäsi. Toteutamme tilauskuvauksia niin kotimaassa kuin ulkomaillakin erittäin ripeällä aikataululla.

LUE LISÄÄ 

 

 

Kuvituskuvat: vaikuttavaa viestintää kuvilla 

Visuaalisuus on yhä tärkeämmässä roolissa viestinnässä. Kuvalla voi olla konkreettinen rooli siinä, miten viesti vastaanotetaan. Kuvilla viestit aina myös organisaation arvoista ja käytetyllä kuvastolla on roolinsa organisaatiosta muodustuvassa mielikuvassa. Erotutko joukosta, jos käytät isojen kansainvälisten kuvapankkien kuvituskuvia? Jos luontevampia kuvia, valitse Lehtikuvan kuvakauppa!

Klikkaa tästä, rekisteröidy ja selaa valikoimaa maksutta!

 

Kuvat viestinnän kanaviin

Laadukas kuva auttaa somepäivityksen leviämistä, kruunaa blogitekstin, herättää presentaation eloon ja voi parhaimmillaan tuoda tiedotteelle verkko- ja somenäkyvyyttä. 

Me STT Viestintäpalveluissa suosittelemme Lehtikuvan kuvakauppaa, josta löydät kuvat esimerkiksi seuraaviin viestinnän kanaviin:

  • Sosiaalinen  media

Edesauta viestisi leviämistä käyttämällä somepostauksissa näyttäviä ja huomiota herättäviä kuvia. Sopisiko postaukseen vaikkapa historiallinen arkistokuva

  • Presentaatiot

Vakuuta kuulijat myös visuaalisesti. Valitse yritysesittelyihin ja muihin presentaatiohin laadukkaat kuvat. Kuva voi toimia esityksessä myös graafien taustalla. 

  • Tiedote

Kuvalla voit parantaa tiedotteen mahdollisuuksia saada näkyvyyttä verkossa ja somessa. Liittäisitkö tiedotteeseen kuvituskuvan? Hyvä idea on kuvauttaa organisaation avainhenkilöstö varmistaaksesi, että yhteyshenkilöistä on ajantasaiset ja laadukkaat kuvat.

  • Blogi

Visuaalisesti oivaltava kuva viimeistelee bloggauksen. Kokeile erilaisia kuvia: konkreettista blogitekstin aiheeseen sopivaa tai rohkeampaa symbolikuvaa. 

  • Uutiskirje

Kuvat rytmittävät uutiskirjepohjan. Yhdistettynä hyvään otsikkoon ne houkuttelevat klikkaamaan kirjeen juttuja.  

  • Verkkosivut

Elävöitä verkkosivustosi käyttämällä isoilla taustapinnoilla näyttäviä kuvia. Päivittäisitkö sivujen ilmeen esimerkiksi sesongeittain vaihtamalla kuvituskuvat vuodenaikojen mukaan? Kaikki näillä STT Viestintäpalveluiden verkkosivuilla olevat kuvat ovat Lehtikuvalta. 

 

Mietityttääkö kuvien oikeuksiin liittyvät kysymykset?

Olemme koonneet Lehtikuvan asiakaspalveluun tulevista yleisimmistä kuvien oikeuksiin liittyvistä kysymyksistä tietopaketin. Tästä oppaasta saat tietoa kuvien hankintaan, julkaisemiseen ja kuvaamiseen liittyvistä oikeuksista ja velvollisuuksista. 

LATAA OPAS: MITÄ KUVIEN OIKEUKSISTA TULEE TIETÄÄ?

 

Tilauskuvaukset

Lehtikuvan ammattilaiset ovat käytössäsi, mikäli tarvitset kuvaajaa esimerkiksi henkilökuvauksiin, yrityskuvauksiin tai tapahtumakuvauksiin. Pystymme toteuttamaan Lehtikuvan lennokkien avulla myös laadukkaita ilmakuvauksia.

Toteutamme tilauskuvauksia niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kotimaan kuvauksissa käytössämme on omien ammattilaistemme lisäksi myös Lehtikuvan valtakunnallinen kuvaajaverkosto. Ulkomaisissa kuvauksissa teemme yhteistyötä kansainvälisten yhteistyökumppaneittemme kanssa.

Olemme tyytyväisiä, että otimme kuvat Lehtikuvan kautta ja tulemme todennäköisesti jatkossakin käyttämään palvelua. Kuvaus sujui ammattitaitoisesti, nopeasti ja vaivattomasti. - Paula Savonen, Kempower. Lue lisää!

 

Miksi Lehtikuvan tilauskuvaukset?

Helppous. Meillä on kymmenien vuosien kokemus tilauskuvausten järjestämisestä. Tilauslomakkeella saat nopeasti täytettyä tarvittavat perustiedot kuvauksen järjestämiseen.

Joustavuus. Pystymme reagoimaan tarvittaessa nopealla aikataululla. Ensimmäiset kuvat saamme toimitettua tarvittaessa erittäin nopeasti. Yllättävissä tilanteissa pystymme aina järjestämään korvaavan ratkaisun, koska kuvatuotantomme on laajaa joka päivä.

Kustannustehokkuus. Mikäli Lehtikuvalla on kiinnostusta kuviesi käyttöön muussa yhteydessä, voimme tarjota alhaisempaa hintaa kuvien julkaisu- ja edelleenluovutusoikeutta vastaan.

 

Hinnat

2 tunnin työ: alkaen 290 €

4 tunnin työ: alkaen 540 €

8 tunnin työ: alkaen 840 €

 
Hinnat sisältävät vähintään 10 kuvaa, kuvien käsittelyn sekä täydet oikeudet kuviin. Mahdolliset kilometrikorvaukset sekä vaativat kuvausjärjestelyt eivät sisälly hintaan.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää 

Olemme käytettävissäsi, kun pohdit, minkälaisella kuvalla voisi saada näkyvyyttä mediassa. Tai, kun kaipaat vaikuttavaa kuvitusta muihin viestinnän ja markkinoinnin tarpeisiisi. 

 

Kuvia ostaessasi voit olla yhteydessä myös Lehtikuvan asiakaspalveluun suoraan: (09) 6958 1220, kuvamyynti(at)lehtikuva.fi (arkisin klo 9-16:30). 

Lehtikuvalta löydät runsaasti erityisesti kotimaista ja pohjoismaista kuvaa. Kuvapankissa asioiminen on helppoa. Ja jos sopivaa kuvaa ei löydy, Lehtikuvan kuvatoimittajat auttavat. 

Lehtikuva kuuluu STT-konserniin. 

Seuraa Lehtikuvaa Facebookissa ja Twitterissä