Valitsimme Kempowerin tarpeisiin parhaimman palveluntarjoajan

Sähköautojen latauslaitteita valmistava Kempower sähköisti tiedottamistaan kesällä 2021, kun se alkoi pohjustaa pörssilistautumistaan tiiviimmällä mediaviestinnällä.

Kempower otti ensin käyttöönsä STT Infon PR-jakelut ja listautumisen yhteydessä laajensi sopimuksen IR-jakeluihin.

- Vertailimme muutamaa tiedotepalvelujakelun tarjoajaa ja mietimme, mikä palveluntarjoaja on Kempowerin tarpeisiin paras. Tiedotejakelujärjestelmiä on monenlaisia. On tärkeää, että palvelu vastaa asiakkaan tarpeeseen, korostaa viestintäjohtaja Paula Savonen. 

Vaikka yhtiö kasvaa koko ajan, on Kempower Savosen mukaan vielä pieni yhtiö. STT Info toimii heillä erittäin hyvin. 

- Saamamme palvelu on yhtä hyvää - tai jopa parempaa kuin jos käyttäisimme jotakin isompaa palveluntarjoajaa.

 

Sekä kotimaisuus että kansainvälisyys tärkeää

Myös kotimaisuus oli Paula Savosen mukaan Kempowerille palvelussa tärkeää, vaikkakin yrityksen kasvumarkkinat ovat muualla kuin Suomessa. 

- Haluamme kasvaa Euroopassa ja myös Pohjois-Amerikassa. Siksi tarvitsemme mahdollisuuden kansainväliseen tiedottamiseen. Kansainvälisessä tiedotejakelussa on hyvä pohtia, ostaako palvelun koko vuodeksi käyttöön vai käyttääkö palvelua vain silloin kuin oikeasti tarvitsee. Totesimme, että STT Viestintäpalveluiden kansainvälisten jakeluiden avulla tiedotteiden jakelu onnistuu mainiosti. 

STT Viestintäpalveluiden jakelupalveluun sisältyivät käännökset, ja sillä oli merkitystä. Myyntijohtaja, jolla oli vastuualueenaan Ranska ja Espanja, pystyi heti hyödyntämään kieliversioita ja jakamaan niitä eteenpäin työssään. 

- Yhteyshenkilömme hoiti kansainvälisen jakelumme hyvin. Saimme kansainvälisestä tiedottamisesta runsaasti yhteydenottoja ja saavutimme tavoittelemaamme medianäkyvyyttä, Savonen kertoo.

 

Pressikuvien tarve yllätti – ”Tilasimme Lehtikuvan paikalle”

Kempower on hyödyntänyt myös STT:n kuvapalveluita. Yhtiö tarvitsi nimenomaan pressikuvia, jotka on tarkoitettu median käyttöön. Paikalle tilattiin STT:ltä Lehtikuvan valokuvaaja.

- Olemme tyytyväisiä, että otimme kuvat Lehtikuvan kautta ja tulemme todennäköisesti jatkossakin käyttämään palvelua. Kuvaus sujui ammattitaitoisesti, nopeasti ja vaivattomasti. Kuvaustilanteessa oli välitön tunnelma. Ostimme valikoimiimme kuviin kaikki oikeudet. Samalla Lehtikuva kuvasi arkistoonsa tuotantokuvia, joita on sittemmin käytetty lehdistössä kuvituskuvina eri uutisaiheisiin liittyen. Tervetuloa uudelleen kuvaamaan!