STT Infon avulla lähetät pörssitiedotteet helposti ja vaivattomasti. Palvelemme pörssiyhtiöitä IR-tiedotteiden välityksessä ja meillä on yli kymmenen vuoden kokemus PR-tiedottamisesta, jossa olemme Suomen johtava palveluntarjoaja. STT Infossa voit välittää niin lehdistötiedotteet kuin lakisääteiset pörssitiedotteet halutuille sidosryhmille helposti samasta järjestelmästä.

 

Miksi STT Info IR-viestintään?

  • Helppous. Käytössäsi on upouusi, moderni käyttöliittymä, joka on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi ja suoraviivaiseksi. Voit esimerkiksi helposti monistaa aiemman pörssitiedotteen uuden pohjaksi, jos lähetät usein saman tiedoteluokan tiedotteita. Jos taas käytät yleensä samaa jakelua, voit määritellä vastaanottajat kerran asetuksissa, minkä jälkeen sama jakelu on vakiona kaikissa tiedotteissa.

  • Luotettavuus. Voit luottaa toimitusvarmuuteen. Osana valtakunnallista uutis- ja kuvatoimistoa luotettavuus on tärkein yrityksemme arvoista, ja teemme tuotekehityksessä yhteistyötä muiden pohjoismaisten uutistoimistojen kanssa. Palvelumme muun muassa kertoo, onko julkaisuyhteys Helsingin pörssin sivuille, tiedotevarastoon tai yrityksesi IR-sivulle toiminnassa. Näin sinun ei tarvitse huolehtia tiedotetta lähetettäessä, ovatko yhteydet kunnossa vai ei.

  • Tavoittavuus. Palvelun hintaan kuuluu kattava jakelu talousmedialle niin Suomessa, Pohjolassa kuin muualla Euroopassakin. Tiedotteet julkaistaan automaattisesti mm. Kauppalehden sivuilla ja useiden markkinatiedon välittäjien palveluissa. Voit tehostaa viestiäsi valitsemalla uutispalvelujakelun, jota tarjoamme ainoana Suomessa.

  • Asiantunteva palvelu lähellä. Palvelemme sinua mihin vuorokauden aikaan tahansa. Olemme täysin kotimainen yhtiö, joten olemme helposti tavoitettavissa ja tavattavissa isoissa ja pienissä kysymyksissä. Tunnemme talousuutisoinnin ja ymmärrämme myös muiden palvelujemme myötä sijoittajaviestinnän kohderyhmiä.

  • Pohjoismainen ulottuvuus. Meille Pohjoismaat on yksi markkinapaikka. Kaikkien asiakkaidemme tiedotteet jaellaan kaikkiin Pohjoismaihin, joten yhdellä tiedotteella saat näkyvyyttä Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yhteistyökumppanimme ovat Ruotsin, Norjan ja Tanskan uutistoimistot.

  

Usein kysyttyä STT Info Pörssitiedottamisesta

K: Voinko kopioida taulukoita suoraan wordista tai excelistä?

V: Taulukoiden kopioiminen suoraan wordista tai excelistä on vaivatonta ja lopputulos näyttää hyvältä verkkosivuilla, sähköpostissa ja plain textinä.

 

K: Millaista käyttäjätukea on tarjolla?

V: Järjestämme koulutuksen ennen palvelun käytön aloitusta. Tämän jälkeen asiakkaamme voivat olla yhteydessä kiitettyyn asiakaspalveluumme Helsingissä virka-aikaan. Iltaisin, öisin ja viikonloppuisin pörssitiedoteasiakkaita palvelee pohjoismainen yhteistyökumppanimme.

 

K: Mitä tehdä, jos julkaisen virheellisen pörssitiedotteen?

V: Virheellinen pörssitiedote korjataan lähettämällä uusi tiedote. Se onnistuu järjestelmästämme muutamalla klikkauksella.

 

K: Voinko lähettää lehdistötiedotteita kauttanne?

V: STT Infon lehdistötiedottamisominaisuudet ovat kaikkien pörssitiedoteasiakkaidemme käytössä.

 

K: Miten tiedän, että pörssitiedote on jaeltu vastaanottajille?

V: Järjestelmä raportoi sekunnin tarkkuudella, kun viesti on julkaistu kussakin julkaisukanavassa. Jos jakelu sattuisi epäonnistumaan, näet sen suoraan palvelusta.

 

Kiinnostuin ja haluan kuulla lisää!


OTA YHTEYTTÄ