STT Info on tehokas, luotettava ja kotimainen pörssitiedotteiden jakelupalvelu. STT Infon kautta voit jaella niin lakisääteiset pörssitiedotteet kuin lehdistötiedotteet halutuille sidosryhmille vaivattomasti samasta järjestelmästä.

 

Miksi STT Info pörssitiedotteiden jakeluun?

  • Helppous. Pörssitiedotteen luominen ja jakelu STT Infon kautta on erittäin suoraviivaista, koska sijoittajaviestinnän ammattilaisten käyttöön on luotu uusi ja moderni sovellus. Kun asetukset on määritelty huolella, tiedotteen sisällön luonti on ainoa tehtävä - jakeluvalintoja ei juuri tarvitse tehdä. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta helppokäyttöisyydestä.

 

  • Luotettavuus. Osana valtakunnallista uutis- ja kuvatoimistoa luotettavuus on tärkein yrityksemme arvoista, joten voit luottaa toimitusvarmuuteen. Palvelumme muun muassa kertoo, onko julkaisuyhteys Helsingin pörssin sivuille, tiedotevarastoon tai yrityksesi IR-sivulle toiminnassa. Monitoroimme pörssitiedotepalvelun servereitä 24/7/365. Luotettavuuden varmistaa perusteellinen käyttökoulutus ja asiakastuki.

 

  • Kattavat jakelut. Palvelun hintaan kuuluvat kaikki relevantit jakelukanavat. Näihin kuuluvat jakelu pörssin sivuille (Pohjoismaiset pörssit + Lontoon pörssi) sekä kansalliseen tiedotevarastoon. Lisäksi pörssitiedote jaellaan kattavasti talousmedialle niin Suomessa, Pohjolassa kuin muualla Euroopassakin. Muita automaattisia jakelukanavia ovat mm. Kauppalehti, Taloussanomat, Inderes, Bloomberg, Nordnet ja Avanza. Voit tehostaa pörssitiedotteesi medianäkyvyyttä valitsemalla uutispalvelujakelun, jota tarjoamme ainoana Suomessa.

 

  • Pohjoismainen ulottuvuus. Meille Pohjoismaat on yksi markkinapaikka. Kaikkien asiakkaidemme pörssitiedotteet jaellaan kaikkiin Pohjoismaihin, joten yhdellä tiedotteella saat näkyvyyttä Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yhteistyökumppanimme ovat Ruotsin, Norjan ja Tanskan uutistoimistot.

 

  • Läpinäkyvä hinnoittelu. Pörssitiedotteiden jakelu STT Infon kautta on helppoa myös laskutuksen osalta. Räätälöimme tarjouksen asiakkaan tarpeiden mukaisesti, ja yhdellä kuukausihinnalla asiakas saa käyttöönsä kaikki haluamansa palvelut. Ei piilokuluja lisenssien määrästä, verkkosivusyötteistä, palvelun käyttöönotosta tai muusta vastaavasta.

 

  • Asiantunteva palvelu lähellä. Palvelemme sinua mihin vuorokauden aikaan tahansa. Olemme täysin kotimainen yhtiö, joten olemme helposti tavoitettavissa ja tavattavissa isoissa ja pienissä kysymyksissä. Tunnemme talousuutisoinnin ja ymmärrämme myös muiden palvelujemme myötä sijoittajaviestinnän kohderyhmiä.

 

Kreate listautui STT Infon avulla

Kreate Group Oyj listautui Helsingin pörssiin helmikuussa 2021. Tiedotteiden jakeluun käytettiin STT Infoa. Viestintäpäällikkö Kirsi-Marjut Dickman on ollut hyvin tyytyväinen saamaansa palveluun.

STT Infon pörssitiedotetyökalu on ollut yhtä luotettava ja suoraviivainen käyttää kuin arvioimme sen kartoitusvaiheessa olevan. Listautumisvaiheessa saimme STT Viestintäpalveluilta erittäin hyvää ja henkilökohtaista palvelua.

-Kirsi-Marjut Dickman, Kreate Group Oyj

Lue Case Kreate täällä.

 

Kiinnostuin ja haluan kuulla lisää!


OTA YHTEYTTÄ 

 

Usein kysyttyä STT Info Pörssitiedottamisesta

K: Onko pörssitiedotepalvelu tietoturvallinen?

V: Sijoittajaviestinnän parissa työskentelevä näkee STT Infon pörssitiedottamisominaisuudet, mutta organisaation muut käyttäjät eivät niitä näe. Oma käyttäjätili on mahdollista suojata kaksivaiheisella tunnistautumisella. Teemme säännöllisesti tietoturva-auditointeja. Pörssitiedottaminen on siis turvattu kaikkein nykyaikaisimmalla teknologialla.

 

K: Millaisen pörssitiedotesyötteen saan STT Infosta omille IR-sivuilleni?

V: Tarjolla on useita erilaisia tapoja tuoda pörssitiedotteet automaattisesti omille verkkosivuille. Käytössä on mm. upotettu ratkaisu ja suora integraatio rajapinnan kautta. Teemme yhteistyötä myös keskeisten IR-palveluyhtiöiden kanssa.

 

K: Millaista käyttäjätukea on tarjolla?

V: Järjestämme pörssitiedotepalvelun koulutuksen ennen palvelun käytön aloitusta. Tämän jälkeen asiakkaamme voivat olla yhteydessä kiitettyyn asiakaspalveluumme Helsingissä virka-aikaan. Iltaisin, öisin ja viikonloppuisin pörssitiedoteasiakkaita palvelee pohjoismainen yhteistyökumppanimme.

 

K: Mitä tehdä, jos julkaisen virheellisen pörssitiedotteen?

V: Virheellinen pörssitiedote korjataan lähettämällä uusi tiedote. Se onnistuu järjestelmästämme muutamalla klikkauksella.

 

K: Miten tiedän, että pörssitiedote on jaeltu vastaanottajille?

V: Kun pörssitiedote on lähetetty, järjestelmä raportoi sekunnin tarkkuudella, kun viesti on julkaistu kussakin julkaisukanavassa. Jos jakelu sattuisi epäonnistumaan, näet sen suoraan palvelusta.

 

K: Voinko lähettää lehdistötiedotteita kauttanne?

V: STT Infon lehdistötiedottamisominaisuudet ovat kaikkien pörssitiedoteasiakkaidemme käytössä.

 

K: Sopiiko STT Info listautuvan yrityksen käyttöön?

V: Kyllä sopii! Lukuisat yhtiöt ovat hoitanut IPO-viestinnän STT Infon avulla. Tarjoamme lähitukea ja nimetyn projektipäällikön IPOa varten. Lue Kreate Group Oyj:n kokemuksista täällä.