STT Info on yhtä aikaa tiedotejakelu, mediatietokanta ja uutishuone. Julkaise sisältöjä uutishuoneeseen tai jaa ne suoraan kohderyhmillesi. STT Infon avulla tavoitat helposti ja kattavasti median, bloggaajat sekä omat kontaktisi.

 

Tiedotejakelu

Kattava ja kohdennettu jakelu tiedotteellesi. Huolehdimme puolestasi mediatietokannan ylläpitämisestä ja sen ajantasaisuudesta. Valitse juuri oikeat kohderyhmät ja jakelukanavat.

 

Ajantasainen mediatietokanta

STT Infon mediakontaktit kattavat median (printti & verkko) sekä bloggaajien yhteystiedot. Jakelulistoilta löydät eri alojen toimittajat taloudesta lääketieteeseen. Päivitämme medialistoja jatkuvasti. 

Voit tallentaa STT Infoon myös omat kontaktisi: näin kaikki yhteystiedot ovat yhdessä paikassa ja voit lähettää tiedotteen samalle kertaa räätälöidysti kaikille halutuille tahoille.

 

Uutisjakelu

STT Infon uutispalvelujakelu välittää tiedotteesi STT:n uutisvirran mukana suoraan kotimaisten uutismedioiden toimitusärjestelmiin.

 

Kansainvälinen tiedotejakelu

STT on luotettu uutistoimisto, jolla on kattavat kontaktit kansainväliseen mediaan. Yhteistyökumppaniemme (Business Wire, TT, NTB, Ritzau) kautta tavoitamme kansainvälisen median

 

Asiakaspalvelu

Me STT Viestintäpalveluissa tunnemme median toimintatavat. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa tiedotteen lähettämiseen liittyvissä kysymyksissä, esimerkiksi optimaalisten jakelulistojen valinnassa. 

 

Valmis yleisö tiedotteillesi

STT Info -sivustolla on tuhansia tiedotetilaajia. Freelance-, erikois- ja aikakauslehtien toimittajat, analyytikot sekä muut mediamaailman ja liike-elämän toimijat saavat tiedotteet suoraan sähköpostiinsa.

Lisäksi tiedotteet julkaistaan halutessasi Twitterissä ja Facebookissa sekä mm. Kauppalehti Onlinessa.

 

Tiedote säilyy verkossa

Tiedotteesi säilyy STT Infon arkistossa ja löytyy verkosta julkaisun jälkeenkin.

 

Kertatiedote heti, ilman sopimusta

STT Infon kertalähetyspalvelun kautta voit lähettää tiedotteen heti, ilman sopimusta. 

LÄHETÄ TIEDOTE HETI

 

 

Uutishuone

Julkaise oman organisaatiosi uutiset STT Infon uutishuoneeseen ja upota uutishuone oman organisaatiosi verkkosivuille. Upotetun uutishuoneen ulkoasun voit räätälöidä oman verkkosivustosi ilmeeseen sopivaksi. Uutishuoneessa voit julkaista myös sosiaalisen median kanaviesi syötteet. 

Uutishuoneesta sidosryhmäsi löytävät tarvittavat yhteystiedot helposti samasta paikasta. Voit hallita siellä myös median käyttöön tarkoitettuja kuvia, logoja ja dokumentteja.

 

Huomaathan kuitenkin, että STT Info ja STT:n toimituksellinen puoli ovat kokonaan erotettu toisistaan. Tiedotteen välittäminen STT Infon kautta ei takaa sen uutisointia. Journalistiset valinnat tehdään täysin riippumattomasti.