STT Info on yhtä aikaa tiedotejakelu, mediatietokanta ja uutishuone. Julkaise sisältöjä uutishuoneeseen tai jaa ne suoraan kohderyhmillesi. STT Infon avulla tavoitat helposti ja kattavasti median, bloggaajat sekä omat kontaktisi.

 

Tiedotejakelu

Kattava ja kohdennettu jakelu tiedotteellesi. Huolehdimme puolestasi mediatietokannan ylläpitämisestä ja sen ajantasaisuudesta. Kerro oma tarinasi: muotoile tiedote, lisää kuva, video tai grafiikka. Valitse juuri oikeat kohderyhmät ja jakelukanavat.

 

Mediatietokanta

STT Infon ylläpidetyt mediakontaktit kattavat median (printti & verkko) sekä bloggaajien yhteystiedot. Medialistoja päivitetään jatkuvasti. Voit tallentaa STT Infoon myös omat kontaktisi: näin kaikki yhteystiedot ovat yhdessä paikassa ja voit lähettää tiedotteen samalle kertaa räätälöidysti kaikille halutuille tahoille.

 

Uutisjakelu

STT Infon uutispalvelujakelun kautta välität tiedotteesi toimittajien työpöydille maamme laajimman uutispalvelun kautta. Tiedotteesi jaellaan uutispalvelun välityksellä suoraan toimitusten järjestelmiin.

 

Valmis yleisö tiedotteillesi

STT Info -sivustolla on tuhansia tiedotetilaajia. Freelance-, erikois- ja aikakauslehtien toimittajat, analyytikot sekä muut mediamaailman ja liike-elämän toimijat saavat tiedotteet suoraan sähköpostiinsa. Lisäksi tiedotteet julkaistaan halutessasi Twitterissä ja Facebookissa sekä mm. Kauppalehti Onlinessa.

 

Tiedote säilyy arkistossa

Tiedotteesi säilyy STT Infon arkistossa ja löytyy verkosta julkaisun jälkeenkin.

 

Kertatiedote heti ilman sopimusta

STT Infon kertalähetyspalvelun kautta voit lähettää tiedotteen heti, ilman sopimusta. 

LÄHETÄ TIEDOTE HETI

 

 

Uutishuone

Julkaise oman organisaatiosi uutiset STT Infon uutishuoneeseen ja upota uutishuone oman organisaatiosi kotisivuille. Upotetun uutishuoneen ulkoasun voit räätälöidä oman verkkosivustosi tyyliin sopivaksi. Uutishuoneessa voit julkaista myös sosiaalisen median kanaviesi syötteet. 

Uutishuoneesta sidosryhmäsi löytävät tarvittavat yhteystiedot helposti samasta paikasta. Voit hallita siellä myös median käyttöön tarkoitettuja kuvia, logoja ja dokumentteja.

Siirry STT Viestintäpalveluiden Uutishuoneeseen tästä >

 

Kansainväliset tiedotejakelut

Lue lisää kansainvälisestä tiedotejakelusta täältä >

 

Huomaathan kuitenkin, että STT Info ja STT:n toimituksellinen puoli ovat kokonaan erotettu toisistaan. Tiedotteen välittäminen STT Infon kautta ei takaa sen uutisointia. Journalistiset valinnat tehdään täysin riippumattomasti.