STT Info on yhtä aikaa tiedotejakelu, mediatietokanta ja uutishuone. Julkaise sisältöjä uutishuoneeseen tai jaa ne suoraan kohderyhmillesi. STT Infon avulla tavoitat helposti ja kattavasti median, bloggaajat sekä omat kontaktisi.

STT Info -tiedotejakelu

Kattava ja kohdennettu jakelu tiedotteellesi. Huolehdimme puolestasi mediatietokannan ylläpitämisestä ja sen ajantasaisuudesta. Valitse juuri oikeat kohderyhmät ja jakelukanavat.

 

Ajantasainen mediatietokanta

STT Infon mediakontaktit kattavat median (printti & verkko) sekä bloggaajien yhteystiedot. Jakelulistoilta löydät eri alojen toimittajat taloudesta lääketieteeseen. Päivitämme medialistoja jatkuvasti. 

Tallenna STT Infoon myös omat kontaktisi: näin kaikki yhteystiedot ovat yhdessä paikassa ja voit lähettää tiedotteen samalle kertaa kaikille haluamillesi tahoille.

 

Jakelu STT:n uutisvirran mukana

STT Infon uutispalvelujakelu välittää tiedotteesi STT:n uutisvirran mukana suoraan kotimaisten uutismedioiden toimitusärjestelmiin.

 

Kansainvälinen jakelu

STT on luotettu uutistoimisto, jolla on kattavat kontaktit kansainväliseen mediaan. Yhteistyökumppaniemme (Business Wire, TT, NTB, Ritzau) kautta tavoitamme kansainvälisen median

 

Some-jakelu

Jakelemalla tiedotteesi STT Infon Twitter ja Facebook -tilien kautta tavoitat tiedotteita sosiaalisessa mediassa seuraavat lukijat. STT Infon Twitter -tilillä on yli 7500 seuraajaa.  

 

Näkyvyyttä monille eri sidosryhmille

STT Info -sivustolla tiedotteet ovat näyttävästi verkkokävijöiden luettavissa. Sivustolla on tuhansia tiedotetilaajia. Freelance-, erikois- ja aikakauslehtien toimittajat, analyytikot sekä muut mediamaailman ja liike-elämän toimijat saavat tiedotteet suoraan sähköpostiinsa. (Tiedotteita voit tilata täältä. Tiedotteiden tilaaminen on maksutonta). 

Lisäksi tiedotteet julkaistaan halutessasi mm. Kauppalehti Onlinessa.

 

Asiakaspalvelu

Me STT Viestintäpalveluissa tunnemme median toimintatavat. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa tiedotteen lähettämiseen liittyvissä kysymyksissä, esimerkiksi optimaalisten jakelulistojen valinnassa. 

 

Kiire? Kertatiedote heti, ilman sopimusta

Voit lähettää yksittäisen tiedotteen kertalähetyspalvelun kautta heti, ilman sopimusta.

Julkaisu samana päivänä, muutaman tunnin sisään (kun tiedote toimitettu klo 15:30 mennessä). 

LÄHETÄ TIEDOTE HETI

 

 

Uutishuone

Julkaise omat uutisesi STT Infon uutishuoneeseen ja upota uutishuone oman organisaatiosi verkkosivuille. Upotetun uutishuoneen ulkoasun voit räätälöidä oman verkkosivustosi ilmeeseen sopivaksi. Uutishuoneessa voit julkaista myös sosiaalisen median kanaviesi syötteet. 

Uutishuone on paikka, josta sidosryhmäsi löytävät tarvittavat yhteystiedot helposti. Voit hallita siellä myös median käyttöön tarkoitettuja kuvia, logoja ja dokumentteja.

 

Huomaathan kuitenkin, että STT Info ja STT:n toimituksellinen puoli ovat kokonaan erotettu toisistaan. Tiedotteen välittäminen STT Infon kautta ei takaa sen uutisointia. Journalistiset valinnat tehdään täysin riippumattomasti.