STT Info on yhtä aikaa tiedotejakelu, mediatietokanta ja uutishuone. Julkaise sisältöjä uutishuoneeseen tai jaa ne suoraan kohderyhmillesi. STT Infon avulla tavoitat helposti ja kattavasti median, bloggaajat sekä omat kontaktisi.

STT Info -tiedotejakelu

Kattava ja kohdennettu jakelu tiedotteellesi. Huolehdimme puolestasi mediatietokannan ylläpitämisestä ja sen ajantasaisuudesta. Valitse juuri oikeat kohderyhmät ja jakelukanavat.

 

Ajantasainen mediatietokanta

STT Infon mediakontaktit kattavat median (printti & verkko) sekä bloggaajien yhteystiedot. Jakelulistoilta löydät eri alojen toimittajat taloudesta lääketieteeseen. Päivitämme medialistoja jatkuvasti. 

Tallenna STT Infoon myös omat kontaktisi: näin kaikki yhteystiedot ovat yhdessä paikassa ja voit lähettää tiedotteen samalle kertaa kaikille haluamillesi tahoille.

 

Jakelu STT:n uutisvirran mukana

STT Infon uutispalvelujakelu välittää tiedotteesi STT:n uutisvirran mukana suoraan kotimaisten uutismedioiden toimitusärjestelmiin.

 

Some-jakelu

STT Infon Twitter ja Facebook -tilien kautta julkaistut tiedotteet tavoittavat lukijat sosiaalisessa mediassa. STT Infon Twitter -tilillä on yli 7800 seuraajaa. STT Info -tilien seuraajat jakavat ja retwiittaavat tiedotteita ahekerasti ja hyvät tiedotteet leviävät sosiaalisessa mediassa uutisten tavoin. 

 

Kansainvälinen jakelu

STT on luotettu uutistoimisto, jolla on kattavat kontaktit kansainväliseen mediaan. Yhteistyökumppaniemme (Business Wire, TT, NTB, Ritzau) kautta tavoitamme kansainvälisen median.

 

Julkaisu STT Info -sivustolla

Uutisfiidimäinen www.sttinfo.fi -sivusto tarjoilee tiedotteet - eli organisaatioiden uutiset - kaikkien eri sidosryhmien ja verkkokävijöiden luettavaksi. Sivusto on nopea ja hakukoneoptimoitu. Google indeksoi tiedotteen heti, kun se on julkaistu.  

STT Info -sivustolla on tuhansia tiedotetilaajia. Freelance-, erikois- ja aikakauslehtien toimittajat, analyytikot sekä muut mediamaailman ja liike-elämän toimijat saavat tiedotteet suoraan sähköpostiinsa. 

 

Uutishuone

Julkaise tiedotteesi STT Infon uutishuoneeseen ja upota uutishuone oman organisaatiosi verkkosivuille. Upotetun uutishuoneen ulkoasun voit räätälöidä omaan tyyliinne sopivaksi. Uutishuoneessa voit julkaista myös sosiaalisen median kanaviesi syötteet. Lisäksi sidosryhmäsi löytävät sieltä tarvittavat yhteystiedot helposti. Voit hallita siellä myös median käyttöön tarkoitettuja kuvia, logoja ja dokumentteja.

Asiakaspalvelu

Me STT Viestintäpalveluissa tunnemme median toimintatavat. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa tiedotteen lähettämiseen liittyvissä kysymyksissä. Järjestämme asiakkaillemme myös mediaviestinnän asiantuntijoidemme pitämiä STT Info -koulutuksia. 

 

Kiire?

Kertatiedote heti, ilman sopimusta

Voit lähettää yksittäisen tiedotteen kertalähetyspalvelun kautta heti, ilman sopimusta.

Julkaisu samana päivänä, muutaman tunnin sisään (kun tiedote toimitettu klo 15:30 mennessä). 

LÄHETÄ TIEDOTE HETI

 

 

Huomaathan kuitenkin, että STT Info ja STT:n toimituksellinen puoli ovat kokonaan erotettu toisistaan. Tiedotteen välittäminen STT Infon kautta ei takaa sen uutisointia. Journalistiset valinnat tehdään täysin riippumattomasti.