Ennakoi julkisuuteen nousevat aiheet STT Pron avulla

Suuri osa uutisista ei tule yllättäen. Niitä on suunniteltu medioissa jo etukäteen: usein viikkoja, jopa kuukausia. 

STT Pro on pääsy siihen tietoon, jolla medioissa uutissuunnittelua tehdään. Se on strateginen tapahtumakalenterisi, jota voit käyttää kun suunnittelet viestillesi tai tapahtumallesi optimaalista mediaympäristöä ja ajoitusta.

STT Prosta näet ennalta, mistä tapahtumista mediassa tullaan uutisoimaan ja mitä on nousemassa julkisuuteen. Esimerkiksi taloustoimituksiin tulvii pörssitiedotteita silloin, kun yhtiöt ovat julkaisemassa tulostietojaan. Merkittävä tutkimusraportti voi nostaa jonkun tietyn aiheen keskustelun ytimeen. Tämänkin näkisit STT Prosta.

Viestinnän ammattilaiselle STT Pro on viestinnän suunnittelun ja ajoituksen työkalu. Tapahtumakalenterissa voit tutkia oman toimialasi tapahtumia. Näet myös, onko oma tilaisuutesi päässyt STT:n uutissuunnittelutietoihin.

Voit kokeilla STT Prota kaksi viikkoa maksutta. Suomessa ei ole toista vastaavaa palvelua tai tietolähdettä, vaan palvelu on täysin uniikki.

  Aloita maksuton kokeilu nyt

 

STT Prosta näet

  • Julkisuuden ruuhka-ajat
  • Tiedon siitä, mistä tapahtumista STT aikoo uutisoida
  • Tiedon siitä, minne tapahtumiin on menossa Lehtikuvan kuvaaja
  • Sen, ovatko omat tapahtumasi päätyneet STT Prohon eli STT:n toimituksen uutissuunnittelutietoihin 
  • Lehdistötilaisuudet
  • Julkistukset
  • Urheilutapahtumat
  • Muut tapahtumat (mm. politiikan ja talouden tapahtumat)
  • Tapahtumajärjestäjien yhteystiedot ja ilmoittautumisaikataulut

Lue asiakastarinastamme, miten OAJ hyödyntää STT Pro:ta. 

 

Jatkuva päivitystahti ja tapahtumia tiukasti seuloen

STT Pron sisältö päivittyy 24/7/365 reaaliajassa. Se on samaa tietoa, jota sekä STT että STT:n media-asiakkaat käyttävät omassa uutissuunnittelussaan. STT:n uutissuunnittelijat kartoittavat säännöllisesti tärkeimpien ja kiinnostavimpien organisaatioiden, kuten ajatuspajojen, messujärjestäjien, pörssiyhtiöiden ja Euroopan ja Yhdysvaltain keskuspankkien uusimmat tapahtumat. Tapahtumakalenteria täydennetään myös tiedotteiden ja mediakutsujen avulla.

STT Prosta löytyvät niin lehdistötilaisuudet kuin sadat kotimaan, talouden, politiikan, kulttuurin sekä urheilun ja ulkomaiden tapahtumat. Tietokannassa on mukana kattavasti tietoa mm. tulevista kongresseista, seminaareista, messuista ja ensi-illoista. Kansainvälisistä uutistapahtumista on huomioitu mm. Euroopan parlamentin tapahtumat, kansainvälisten järjestöjen tapahtumat sekä tulevat vaalit ympäri maailmaa.

Myös STT:n toimituksen tiedossa olevat ennakkotiedot ja määräpäivät, esimerkiksi merkittävimpien oikeudenkäyntien ja lakimuutosten valmistelu- ja käsittelyvaiheet löytyvät STT Prosta. 

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!

 

Ota ennakoiva viestinnän suunnittelu haltuun

STT Pro on erinomainen työkalu ennakoivan viestinnän suunnitteluun. Se ei luonnollisesti yksistään riitä, vaan tarvitaan myös strategista ajattelua ja ankaraa työtä. Tätä helpottamaan olemme luoneet muutamia apuvälineitä.

Ensinnäkin, voit ladata tästä viestinnän suunnittelun vuosikalenterin. Siihen voit kirjata pitkin vuotta tapahtumia, joihin viestinnässä pitää kiinnittää huomiota sekä suunniteltuja toimenpiteitä vastuualueineen.

Toinen hyvä tapa saada viikko käyntiin etunojalla: tilaa Mediaviestinnän uutiskirje. Koostamme joka maanantaiksi alkavan viikon tärkeimmät tapahtumat asiapitoiseksi, mutta viihdyttäväksi kokonaisuudeksi. Uutiskirjeen sisällön koostamisessa STT Pro -tapahtumakalenteri on kriittisen tärkeä.

Kolmanneksi käytännön vinkkejä viestinnän suunnitteluun saat lataamalla työkirjamme Mediaviestinnän suunnittelu ja ajoitus. Lue lisää työkirjasta klikkaamalla linkkiä alla.

New Call-to-action

 

Haluatko oman tapahtumasi STT Pro -palveluun?

Koska media käyttää laajasti STT Prota uutissuunnitteluun, oma tapahtuma on hyvä saada mukaan sinne. STT haluaa pitää huolta palvelun laadusta, joten ulkopuoliset eivät voi itse syöttää tapahtumia STT Pro -tapahtumakalenteriin. Jos haluat oman tapahtumasi mukaan STT Prohon, lähetä mediakutsu tai ilmoitus tapahtumasta osoitteeseen toimitus[at]stt.fi.

Jos haluat tietää, onko tapahtumasi mukana ja millaisten muiden tapahtumien kanssa se kilpailee toimittajien huomiosta, rekisteröidy palvelun käyttäjäksi.

 

Suunnittele markkinointia STT Pron avulla

STT Pron avulla voit suunnitella paitsi viestintää myös markkinointia ja mainontaa. Työkalusta on hyötyä esimerkiksi kampanjoiden ajoituksessa ja nopeaa reagointia vaativissa asioissa. Markkinointiasioissa Sanoma Markkinointi Roudan asiantuntijat voivat kertoa lisää markkinoinnin ja mainonnan suunnittelusta. Voit myös perehtyä asiaan heidän maksuttoman oppaansa avulla.