<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=699754190361389&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vaikuttavaa viestintää kuvilla 

Visuaalisuus on yhä tärkeämmässä roolissa viestinnässä. Kuvalla voi olla konkreettinen rooli siinä, miten viesti vastaanotetaan. Kuvilla viestit aina myös organisaation arvoista ja käytetyllä kuvastolla on roolinsa organisaatiosta muodustuvassa mielikuvassa. 

Kuvat viestinnän kanaviin

Laadukas kuva auttaa somepäivityksen leviämistä, kruunaa blogitekstin, herättää presentaation eloon ja voi parhaimmillaan tuoda tiedotteelle verkko- ja somenäkyvyyttä. 

Me STT Viestintäpalveluissa suosittelemme Lehtikuvan kuvakauppaa, josta löydät kuvat esimerkiksi seuraaviin viestinnän kanaviin:

  • Sosiaalinen  media

Edesauta viestisi leviämistä käyttämällä somepostauksissa näyttäviä ja huomiota herättäviä kuvia. Sopisiko postaukseen vaikkapa historiallinen arkistokuva

  • Presentaatiot

Vakuuta kuulijat myös visuaalisesti. Valitse yritysesittelyihin ja muihin presentaatiohin laadukkaat kuvat. Kuva voi toimia esityksessä myös graafien taustalla. 

  • Tiedote

Kuvalla voit parantaa tiedotteen mahdollisuuksia saada näkyvyyttä verkossa ja somessa. Liittäisitkö tiedotteeseen kuvituskuvan? Hyvä idea on kuvauttaa organisaation avainhenkilöstö varmistaaksesi, että yhteyshenkilöistä on ajantasaiset ja laadukkaat kuvat.

  • Blogi

Visuaalisesti oivaltava kuva viimeistelee bloggauksen. Kokeile erilaisia kuvia: konkreettista blogitekstin aiheeseen sopivaa tai rohkeampaa symbolikuvaa. 

  • Uutiskirje

Kuvat rytmittävät uutiskirjepohjan. Yhdistettynä hyvään otsikkoon ne houkuttelevat klikkaamaan kirjeen juttuja.  

  • Verkkosivut

Elävöitä verkkosivustosi käyttämällä isoilla taustapinnoilla näyttäviä kuvia. Päivittäisitkö sivujen ilmeen esimerkiksi sesongeittain vaihtamalla kuvituskuvat vuodenaikojen mukaan? Kaikki näillä STT Viestintäpalveluiden verkkosivuilla olevat kuvat ovat Lehtikuvalta. 

 

Mietityttääkö kuvien oikeuksiin liittyvät kysymykset?

Olemme koonneet Lehtikuvan asiakaspalveluun tulevista yleisimmistä kuvien oikeuksiin liittyvistä kysymyksistä tietopaketin. Tästä oppaasta saat tietoa kuvien hankintaan, julkaisemiseen ja kuvaamiseen liittyvistä oikeuksista ja velvollisuuksista. 

LATAA OPAS: MITÄ KUVIEN OIKEUKSISTA TULEE TIETÄÄ?


Asiantuntijapalvelut 

Olemme käytettävissäsi, kun pohdit, minkälaisella kuvalla voisi saada näkyvyyttä mediassa. Tai, kun etsit vaikuttavaa kuvitusta muihin viestinnän tarpeisiisi. 

Kuvia ostaessasi voit olla yhteydessä myös Lehtikuvan asiakaspalveluun suoraan: (09) 6958 1220, kuvmayynti(at)lehtikuva.fi (arkisin klo 9-16:30). Lehtikuvalta löydät runsaasti erityisesti kotimaista ja pohjoismaista kuvaa. Kuvapankissa asioiminen on helppoa. Ja jos sopivaa kuvaa ei löydy, Lehtikuvan kuvatoimittajat auttavat. 

Lehtikuva kuuluu STT-konserniin. 

Seuraa Lehtikuvaa Facebookissa ja Twitterissä