Kaipaako organisaatiosi lisää valmiuksia viestintään tai median kanssa toimimiseen?

Opi ajattelemaan kuten media, niin onnistut haastatteluissa ja mediasuhteiden hoidossa. STT Viestintäpalveluiden ja Framilla Finlandin Median silmään -valmennukset auttavat vahvistamaan organisaation eri tasojen osaajien viestintätaitoja. Valmennuksien avulla sinä asiantuntija, esimies, johtaja tai viestintäammattilainen:

 • Saat käsityksen median toiminnasta ja tehokkaasta tavasta viestiä toimittajille
 • Opit kiteyttämään viestisi vaikuttavalla ja kiinnostavalla tavalla erilaisissa työelämän viestintätilanteissa
 • Opit viestimään tavalla, joka herättää luottamuksen kuulijassa
 • Saat käytännön vinkkejä haastatteluihin (myös etähaastatteluihin) ja työelämän puhetilanteisiin

Median silmään -valmennuksissa kokeneet viestintä- ja mediakouluttajat sekä STT Viestintäpalveluiden päiväntuore mediatieto ja mediaosaaminen ovat sinun palveluksessasi. Valmennukset ovat hyvin käytännönläheisiä ja innostavia. 

Valmennuksia toteutetaan sekä avoimina että organisaatiollesi räätälöityinä. Avoimiin valmennuspäiviin voi osallistua kuka tahansa, joka haluaa kehittää omia viestintävalmiuksiaan ja päivittää tietojaan. Teemme myös yksityisvalmennuksia.  

Räätälöidyissä valmennuksissa suunnittelemme sisällöt ja tavoitteet yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan organisaation tarpeita. Niissä keskitymme juuri sinun yrityksesi ajankohtaisiin teemoihin, polttaviin kysymyksiin ja annamme tilaa harjoituksille ja henkilökohtaiselle palautteelle. Kysy tarjous täyttämällä yhteydenottolomake!

mediavalmennukset

 

KAIKILLE AVOIMET VALMENNUKSET 

Tarjoamme tällä hetkellä kahta avointa valmennuskokonaisuutta:

Median silmään - Opi ajattelemaan kuin media niin onnistut!  

Ylitä mediakynnys kokeneiden STT Viestintäpalveluiden ja Framillan viestintävalmentajien ja asiantuntijoiden valmennuksessa.

Median silmään -valmennuksessa:

 • Päivität tietosi median kanssa toimimisesta ja onnistuneen tiedottamisen rakentamisesta
 • Saat ideoita siihen, miten yritys ja asiantuntija voi tehokkaasti rakentaa ajatusjohtajuutta, asiantuntijabrändiä ja kiinnostavaa medianäkyvyyttä.
 • Opit haastateltavan oikeuksista ja velvollisuuksista sekä saat vinkkejä valmistautumiseen myös paineisessa ja kriittisessä tilanteessa
 • Saat ammattilaisten vinkkejä asiantuntijana vaikuttamiseen, vakuuttamiseen ja hyvään (media)esiintymiseen.

Avoimissa luentopainotteisissa koulutuksissa teemme muutamia simuloituja ja videoituja mediahaastatteluja, jotka analysoidaan yhdessä.

LUE LISÄÄ VALMENNUKSESTA!

 

Vaikuta ja vakuuta asiantuntijana

Sparraa puhe- ja esitystaitosi teräviksi kokeneiden ammattilaisten valmennuksessa.

Vaikuta ja vakuuta -valmennuksessa:

 • Saat käyttöösi maailman parhaiden puhujien tehokeinot vaikuttaaksesi ja saadaksesi viestisi perille
 • Saat vinkkejä vaikuttamiseen ja luottamuksen rakentamiseen verkon kautta  ja opit hyödyntämään teknisiä ja taidollisia vaikuttamiskeinoja
 • Opit energisoimaan ja luomaan hyvän kontaktin yleisöösi sekä argumentoimaan vaikuttavammin 

LUE LISÄÄ VALMENNUKSESTA!

 

RÄÄTÄLÖIDYT VALMENNUKSET 

Räätälöimme valmennuskokonaisuudet organisaatiosi tarpeisiin joko puolen päivän, koko päivän tai pidempinä valmennuskokonaisuuksina. Tarjoamme myös johtajan ja esimiehen yksityisvalmennuksia. Kysy lisätietoja täyttämällä alla oleva lomake! ⬇️