Sparraa esiintymistaitosi teräviksi kokeneiden ammattilaisten valmennuksessa!

Vaikuta ja vakuuta asiantuntijana -valmennus vie puhe- ja esitystaitosi uudelle tasolle. Saat käyttöösi maailman parhaiden puhujien tehokeinot vaikuttaaksesi ja saadaksesi viestisi perille!

Valmennus etenee kouluttajien alustusten, keskustelun, esimerkkien ja nopeatempoisten käytännön harjoitusten kautta. Käytännön harjoituksissa opetellaan hyödyntämään erilaisia puheen tehokeinoja. Opittua voi soveltaa niin puheenvuoroihin, myyntipuheisiin, esitelmiin kuin arjen vaikuttamistilanteisiin.

Seuraavat valmennukset järjestetään:

  • perjantaina 5.11.2021 kello 9-16
  • torstaina 9.12.2021 kello 9-16
Valmennukset järjestetään Helsingin keskusta-alueella.

Valmennuksen sisältö

  • Näin rakennat kestävää asiantuntijuutta mediassa ja julkisilla areenoilla
  • Ajatusjohtajuus – miten tulla näkyväksi ja kuuluvaksi?
  • Asiantuntijan toiminta median kanssa
  • Kuinka saada kuulijat luottamaan sinuun? Kuinka voittaa heidät heti puolelleen?
  • Erilaisia vaikuttavia puheenmalleja
  • Ota käyttöön maailman vaikuttavimpien puhujien tehokeinot
  • Tuokiokuvat - anna kuulijoiden nähdä mitä sanot

Osallistujat saavat ennakkoon analysoitavaksi tekstejä sekä muutaman videoinkin. Kurssihintaan sisältyy myös valmentajien tuore, kansainvälisten puheenkirjoittajien kanssa yhdessä toteutettu tietokirja ”Elämäsi paras puhe” (Alma Talent 2021), arvo 35e.

Kenelle?

Johtajalle, yrittäjälle, asiantuntijalle tai esimiehelle. Valmennus sopii Sinulle, joka puhut ja esiinnyt asiantuntijana niin erilaisille yleisöille, medialle ja kuulijoille myyntitilaisuuksissa, tiedotustilaisuuksissa, seminaareissa, koulutuksissa, yrityksen sisäisissä kokoustilanteissa tai verkon kautta. 

Hinta

Valmennuksen hinta on yhdeltä osallistujalta 395 € + alv. Jos organisaatiostasi on useampi osallistuja, kysy ryhmäalennusta.

Ilmoittaudu valmennukseen täyttämällä lomake:

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle.

Valmentajat

Unna Lehtipuu on Valmennusyhtiö Framillan perustaja, toimittaja, kokenut yritysjohdon ja asiantuntijoiden viestintävalmentaja ja kahdeksankertainen tietokirjailija.

Teoksissaan hän on keskittynyt sparraamaan viestintätaitoja ja avaamaan talouden ja sijoittamisen kysymyksiä isoille yleisöille. Lehtipuu on myös valmentanut ja tuomaroinut kasvuyrityksiä sijoittaja-pitchauksissa.

Antti Mustakallio on puhetaidon valmentaja, puheenkirjoittaja ja median käyttämä kommentaattori. Hän on muös vaikuttamistaitojen ammattilaistapahtuman Retoriikan kesäkoulun rehtori.  

Mustakallio on opettanut retoriikkaa niin Suomessa kun kansainvälisten puheenkirjoittajajärjestöjen konferensseissa.  

Olli Vesala on STT Viestintäpalveluiden kehityspäällikkö ja tiimin vetäjä. Ennen siirtymistään nykyiseen työhönsä hän on tehnyt toimittajan töitä yli kymmenen vuotta muun muassa STT:llä ja Ylellä eri rooleissa.

Vesala työskentelee STT Viestintäpalveluissa satojen asiakasorganisaatioiden kanssa, jotka tavoittelevat medianäkyvyyttä. Hän lähestyy mediaviestinnän kysymyksiä käytännönläheisestä näkökulmasta.

 

Räätälöity valmennus

Voit tilata myös juuri teidän yrityksellenne suunnitellun valmennuskokonaisuuden. Räätälöidyssä valmennuksessa voimme pureutua tarkemmin teidän organisaatiollenne spesifeihin tarpeisiin ja antaa enemmän henkilökohtaista palautetta sekä kehitysehdotuksia.

Kestoksi voitte valita joko puoli päivää (3,5 t) tai koko päivän (6,5 t).

Ota yhteyttä räätälöityyn valmennukseen liittyen täyttämällä lomake alta! ⬇️

vaikuta-ja-vakuuta-valmentajat (1)

Ota yhteyttä räätälöityyn valmennukseen liittyen: