stt_jatta_heikkinen_.jpg

Jatta Heikkinen

 
Media- ja markkinointiviestinnän konkari. Taustalla journalistinen ura STT:n toimituksessa sekä markkinointiviestinnän opinnot.
 
Heikkinen on suorittanut AMEC:in viestinnän mittaamis -sertifikaatin (AMEC International Certificate in Measurement and Evalutation).
 
Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva

Jatta Heikkinen konsultoi mediaviestinnän haasteita laajalla skaalalla ja eläytyy asiakkaan tilanteeseen ja tarpeeseen aina 100%: sti.

Asiakkaat hyötyvät Jatan journalistisesta taustasta ja sitä kautta syntyneestä median näkökulmasta: miten oman viestinsä saa mediassa kuuluviin ja näkyviin. Jatta herättää viestinnän palvelut eloon tuomalla niiden hyödyntämiseen oman asiantuntemuksensa. 

Pitkien asiakassuhteiden myötä eri toimialat ja erityyppisten organisaatioiden viesintäkulttuurit ovat tulleet Jatalle tutuksi. Media- ja viestintäala muuttuu vauhdilla, palvelut kehittyvät, eikä Jattakaan ole paikoilleen pysähtyvää sorttia, vaan seuraa aktiivisesti alan ilmiöitä ja kehitystä.

Vapaa-aikanaan Jatan löytää pihatöistä puutarhasta: keväällä huippuhetki on omenapuiden leikkausaika ja kukinta, syksyllä viininkorjuu omista köynnöksistä. Esiintymistaitoinen Jatta heittäytyy mielellään myös BigBandin solistiksi. 

Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva

Yhteystiedot

jatta.heikkinen@stt.fi

(09) 6958 1368

040 828 0692

Seuraa
twitterlinkedinrss