liina_nelimarkka.jpg

 

KTM Liina Nelimarkka on strategisen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija. STT-konsernin markkinointipäällikkö. 

Liina Nelimarkka on liiketoimintalähtöinen viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija. Nelimarkka johtaa STT:n omaa markkinointia ja viestintää kuten asiakkaitammekin neuvomme: liiketoiminnan tai organisaation tavoitteista lähtien. 

Tavoitteisiin päästään ainoastaan siten, että sisällöntuotanto on laadukasta ja viestinnällisellä materiaalilla on lukijalleen arvoa. Eli, että se mitä esimerkiksi täällä STT Viestintäpalveluiden blogissa luet, olisi sinulle aidosti hyödyllistä. Viestintä viestinnän ammattilaisille on erityinen laji, jossa sekä viestinnän alan substanssiosaaminen että korkea tekstintuotannon laatu ovat oletuksena. 

Nelimarkka kokee, että oman asiantuntijuuden jakaminen sidosryhmille on STT:n kaltaisessa organisaatiossa olennainen osa pitkäjänteistä brändinrakennusta. Hyödyllisen sisällön tuottamisessa STT:n kotikenttäetuna on, että talossa on omasta takaa useita mediaviestinnän asiantuntijoita sparrailuun tai haastateltavaksi. 

Markkinoinnin kokonaispaletissa asiantuntijuus nivoutuu taitoon analysoida dataa monista eri lähteistä. Nelimarkka tietää, että numero-osaamisesta on viestinnän kentällä suurta etua.

Suorittanut viestinnän mittaamisen sertifikaatin AMEC International Certificate in Measurement and Evaluation 

Yhteystiedot

liina.nelimarkka@stt.fi

(09) 6958 1398

Seuraa
twitterlinkedinrss