heidi_ekdahl_.jpg

Heidi Ekdahl, liiketoimintapäällikkö

YTM, MBA Heidi Ekdahl on mediaviestinnän asiantuntija, joka on aiemmin työskennellyt STT:ssä media-analyytikkona ja uutistoimittajana. 

Heidi Ekdahl lähtee työssään aina asiakkaan strategisten tavoitteiden ymmärtämisestä ja siitä, miten viestinnällä voidaan tukea asiakkaan menestystä. Pitkä kokemus mediaviestinnän parista tuo varmuutta tunnistaa potentiaaliset viestinnän keinot asiakkaan organisaatiosta ja sen toimintaympäristöstä riippuen. Koko ajan asiakkailta myös oppii uutta – ominaisuus, joka kuvaa Heidiä hyvin: hän ei jää makaamaan laakereilleen vanhan tiedon varaan, vaan seuraa alan kehitystä ja haluaa pitää asiantuntijuutensa jatkuvasti ajan tasalla. 

Jokaisen asiakkaan kohdalla Heidi pyrkii analyyttisesti ja kriittisesti tarkastelemaan organisaation ketteryyttä hallita omaa julkisuuttaan. Heidi innostuu oivaltavasta dialogista siinä, miten kukin organisaatio mediaviestintänsä järjestää ja mitä tietoa se pyrkii louhimaan mediaseurannassaan. Julkisuusanalyysit ovat Heidin erikoisosaamista. Tässä asiakastyöskentelyssä Heidin vahva journalistinen osaaminen on kiistaton vahvuus.

Heidi nauttii työskentelystä sekä isojen pörssiyhtiöiden että pienten järjestöjen kanssa. Hän haluaa kohdella jokaista asiakastaan yksilöllisesti ja pieteetillä. 

Vapaa-ajalla Heidi rentoutuu luistimet jalassa ja kiipeilemällä. 

Yhteystiedot

heidi.ekdahl@stt.fi

(09) 6958 1410

050 3540088

Seuraa
twitterlinkedinrss