[fa icon="calendar'] 22.9.2020 6:30 / kirjoittaja Maunu Anhava

59093559

 

Haluatko tietää, mikä on tärkein asia erinomaisessa tiedotteessa? Entäpä minkälainen asiantuntija on sekä organisaatiolle että medialle arvokas?

Näihin kysymyksiin saat vastauksen katsomalla videon, jossa tuoreen tietokirjan Ansaittu julkisuus – kaikki olennainen mediaviestinnästä (Alma Talent, 2020) kirjoittanut Jaakko Kilpeläinen jakaa neuvojaan ja vinkkejään viestijöille.

STT Viestintäpalvelujen viestinnän asiantuntija Jatta Heikkinen haastattelee Kilpeläistä, jolla on pitkä kokemus toimittajan tehtävistä eri medioissa. Kilpeläinen on työskennellyt myös tiedottajana ja pyörittää nykyään omaa  Näkyy ja Kuuluu -viestintätoimistoaan.

Parikymmentä minuuttia kestävässä videohaastattelussa Kilpeläinen kuvailee muun muassa yksityiskohtaisesti, mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä, kun lähestyy toimittajia.

Jaakko Kilpeläisen tietokirja on erinomainen tietopaketti mediaviestinnästä. Teoksesta saa hyödyllistä uutta tietoa niin mediaviestinnän ensiaskeleitaan ottava yrittäjä kuin pitkän linjan viestintägurukin.

 

Lisää opastusta medianäkyvyyden edistämiseen

löydät ilmaiseksi ladattavista STT Viestintäpalveluiden tuottamista oppaista. Oppaat sopivat niin viestinnän kuin markkinoinnin parissa työskentelevälle.


Kuvassa: Jaakko Kilpeläinen Kuvaaja: Vesa Moilanen / Lehtikuva

ilmainen-opas-medianakyvyytta-nollasta-sataan

 

 

Aiheet: tiedote ja tiedottaminen, mediaviestintä, viestintäpalvelut, lehdistötilaisuus, Viestinnän suunnittelu, asiantuntijaviestintä

Maunu Anhava

Kirjoittaja Maunu Anhava

Maunu työskenteli syksyyn 2020 asti STT Viestintäpalveluiden ja Lehtikuvan kuvamyynnin liiketoimintapäällikkönä.