Vaikuttavaa viestintää kuvilla 

Visuaalisuus on yhä tärkeämmässä roolissa viestinnässä. Laadukas kuvituskuva auttaa somepäivityksen leviämistä, kruunaa blogitekstin, herättää presentaation eloon ja voi parhaimmillaan tuoda tiedotteelle verkko- ja somenäkyvyyttä. 

Me STT Viestintäpalveluissa suosittelemme Lehtikuvan kuvapankkia, josta löydät kuvat esimerkiksi seuraaviin viestinnän kanaviin:

  • Sosiaalinen  media

Edesauta viestisi leviämistä käyttämällä somepostauksissa näyttäviä ja huomiota herättäviä kuvia. Sopisiko postaukseen vaikkapa historiallinen arkistokuva

  • Presentaatiot

Vakuuta kuulijat myös visuaalisesti. Valitse yritysesittelyihin ja muihin presentaatiohin laadukkaat kuvat. Kuva voi toimia esityksessä myös graafien taustalla. 

  • Tiedote

Kuvalla voit parantaa tiedotteen mahdollisuuksia saada näkyvyyttä verkossa ja somessa. Liittäisitkö tiedotteeseen kuvituskuvan? Hyvä idea on kuvauttaa organisaation avainhenkilöstö varmistaaksesi, että yhteyshenkilöistä on ajantasaiset ja laadukkaat kuvat.

  • Blogi

Visuaalisesti oivaltava kuva viimeistelee bloggauksen. Kokeile erilaisia kuvia: konkreettista blogitekstin aiheeseen sopivaa tai rohkeampaa symbolikuvaa

  • Verkkosivut

Elävöitä verkkosivustosi käyttämällä isoilla taustapinnoilla näyttäviä kuvia. Päivittäisitkö sivujen ilmeen esimerkiksi sesongeittain vaihtamalla kuvituskuvat vuodenaikojen mukaan

Kaikki näillä STT Viestintäpalveluiden verkkosivuilla olevat kuvat ovat Lehtikuvalta. 

  • Uutiskirje

Kuvat rytmittävät uutiskirjepohjan. Yhdistettynä hyvään otsikkoon ne houkuttelevat klikkaamaan kirjeen juttuja.  

Asiantuntijapalvelut 

Olemme käytettävissäsi, kun pohdit, minkälaisella kuvalla voisi saada näkyvyyttä mediassa. Tai, kun etsit vaikuttavaa kuvitusta muihin viestinnän tarpeisiisi. Mikäli kuvien julkaisu- ja tekijänoikeuskysymykset askarruttavat, me autamme niissäkin. 

Ole meihin yhteydessä tai siirry suoraan Lehtikuvan kuvapankkiin, josta löydät runsaasti erityisesti kotimaista ja pohjoismaista kuvaa. Kuvapankissa asioiminen on helppoa, eikä edellytä sopimusta, voit ostaa vain yksittäisenkin kuvan. Ja jos sopivaa kuvaa ei löydy, Lehtikuvan asiakaspalvelussa kuvatoimittajat auttavat. 

Lehtikuva kuuluu STT-konserniin. 

Seuraa Lehtikuvaa Facebookissa!

Siirry Lehtikuvan sivustolle